Bütçe
15.000 TL

jackarmis 50

Başarılı
15.000 TL bütçem var. LoL oynayıp yayın yapacağım. 9800X3D-5070 Ti sistemim var. Gemini/Claude Fast IPS, 27 inç, 2K monitör almamı önerdiler. Bu detayları veriyorum ki yanlış bir şey var ise biri düzeltsin diye. Çünkü yapay zekalar genelde doğru bilgiler verse de 2 dakika sonra 'hatalıydım, özür dilerim' diyebiliyor. Gemini/Claude alttaki bu 2 modeli önerdiler. Tek fark Hz(LoL de zaten max fps 240) ve USB girişleri olduğu için 3 bin TL tasarruf edip 12.000 TL olanı önerdiler. Sizce bunlardan birini alınır mı? Yoksa bu fiyat aralığında 'bunu al, bu daha iyi' diyebileceğiniz bir öneriniz olur mu? Yorumlarınız önemli çünkü yorumlarınıza göre hemen sipariş geçeceğim, zaman ayırıp fikir belirten herkese teşekkürler.

1. Öneri: https://www.incehesap.com/aoc-q27g4...-pivot-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-85302/ 12.000 TL

2. Öneri: https://www.incehesap.com/aoc-q27g4...lik-ayarli-pivot-gaming-monitor-fiyati-85397/ 15.000 TL

Son düzenleme:
Q27G4ZR alıp 1 gün kullandım. Panelinde sıkıntı olması nedeniyle iade ettim ama sıkıntıdan bağımsız monitör kalite olarak iyi hissettirmedi. Çerçeve kalitesi düşüktü, monitör çok ısınıyordu. Monitörü kurup yemek yemeye içeri gittim, gelip masaya oturunca masada sıcaklık hissettim. Monitörün alt kısmı baya baya ısınmıştı.

Q27G4ZR alıp 1 gün kullandım. Panelinde sıkıntı olması nedeniyle iade ettim ama sıkıntıdan bağımsız monitör kalite olarak iyi hissettirmedi. Çerçeve kalitesi düşüktü, monitör çok ısınıyordu. Monitörü kurup yemek yemeye içeri gittim, gelip masaya oturunca masada sıcaklık hissettim. Monitörün alt kısmı baya baya ısınmıştı.
Anladım, teşekkür ederim. Fiyat uygunluğunu ve güzel yorumlar biraz aklımı karıştırmıştı alsam mı diye. Peki sonra hangi monitörü aldın, bana tavsiyen ne olur?

Anladım, teşekkür ederim. Fiyat uygunluğunu ve güzel yorumlar biraz aklımı karıştırmıştı alsam mı diye. Peki sonra hangi monitörü aldın, bana tavsiyen ne olur?
Daha almadım. Zaten 1 ay araştırıp onu almıştım, o da öyle sıkıntılı çıkınca hevesim kaçtı. Güzel bi indirim denk getirirsem Philips Evnia 27M2N3501PA/00 denemeyi düşünüyorum.