Kardeşime direksiyon seti almayı düşünüyorum. 15.000 TL bütçem var. Kronik sıkıntısı olmayan, uzun götüren, emülatör programları olmadan tak-çalıştır Forza gibi oyunları oynatabilen ve mümkünse vites kolu olan bir direksiyon seti arıyorum. Force feedback de olabilirse iyi olur.
PXN V10 Pro alabilirsiniz. Ama direksiyon setleri tak-çalıştır mantığında çalışmaz her oyunda tuşları, Force Feedback ayarını, Driver'de ayarını kendiniz ayarlayacaksınız.
Ayrıca oyun olarak Forza Horizon'dan bahsediyorsanız direksiyon setiyle çok zevk alamayabilirsiniz çünkü oyun arcade bir oyun ve direksiyon seti hissiyatı çok iyi değil.
PXN V10 Pro alabilirsiniz. Ama direksiyon setleri tak-çalıştır mantığında çalışmaz her oyunda tuşları, Force Feedback ayarını, Driver'de ayarını kendiniz ayarlayacaksınız.
Hocam tak-çalıştır derken eski direksiyon setinde önce emulatör açıyordu her seferinde emulatör bozuluyordu sıfırdan ayarlıyordu. Yani emulatörsüz çalışan demek istedim. Forza haricinde ETS, Assetto gibi oyunlarda oynuyor.
Hocam tak-çalıştır derken eski direksiyon setinde önce emulatör açıyordu her seferinde emulatör bozuluyordu sıfırdan ayarlıyordu. Yani emulatörsüz çalışan demek istedim.
Direksiyon setinin linki diyorsanız bu hocam linki. Vitesin PXN markasına ait olmasına gerek yok herhangi usb girişi olan bir vites alabilirsiniz. Vites olarak bu veya daha ucuz birşey isterseniz buna bakabilirsiniz.
Bu bahsettiğiniz PXN direksiyon, XInput mu? Hani G920 gibi Xbox dizilimiyle oyunlarda otomatik hazır olur mu yoksa her girdiye manuel atama mı yapmak lazım?
Bu bahsettiğiniz PXN direksiyon, XInput mu? Hani G920 gibi Xbox dizilimiyle oyunlarda otomatik hazır olur mu yoksa her girdiye manuel atama mı yapmak lazım?