Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 54
Üstün
PXN V10 Pro veya Ultra aşağısı almaya değecek setler değil.F/P, uygun fiyatlı direksiyon seti arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
016 1
Uzman
Şöyle bir şey buldum, beklentilerimi karşılar gibi duruyor.
TÜRK GAMBİTİ 14
Yetkin
PXN V10 Pro'nun bir tık kısılmış hâli, kullandım bir aralar. Yazılım desteğinin biraz kötü olması dışında iyiydi.Şöyle bir şey buldum, beklentilerimi karşılar gibi duruyor.
Ethem Efe 54
Üstün
Karşılamaz.Şöyle bir şey buldum, beklentilerimi karşılar gibi duruyor.
V10 Pro ile uzaktan yakından alakası yok setin; birisi direct drive, diğeri dişli/kayışlı bir set.PXN V10 Pro'nun bir tık kısılmış hâli, kullandım bir aralar. Yazılım desteğinin biraz kötü olması dışında iyiydi.
TÜRK GAMBİTİ 14
Yetkin
Aslında üreticileri aynı diye biliyorum, yine de düzeltme için teşekkür ediyorum. Oyun oynanacaksa sadece gerek yok çok fazlasına.Karşılamaz.
V10 Pro ile uzaktan yakından alakası yok setin; birisi direct drive, diğeri dişli/kayışlı bir set.
Ethem Efe 54
Üstün
Fazlası olup olmamasıyla alakalı bir durum değil bu, dişli sistemler inanılmaz eskidi, doğru düzgün feedback veremiyor. Torque olarak düşük, fazla ses çıkarıyor vs. vs.Aslında üreticileri aynı diye biliyorum, yine de düzeltme için teşekkür ediyorum. Oyun oynanacaksa sadece gerek yok çok fazlasına.
Az daha para ekleyip DD almak çok ama çok daha mantıklı bir tercih.
Telefonunu Çıkra 54
Üstün
- Makaleler
- 10
V10'un fasonu olabilir en fazla.PXN V10 Pro'nun bir tık kısılmış hâli, kullandım bir aralar. Yazılım desteğinin biraz kötü olması dışında iyiydi.