Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Quest 2 gözlüğümü satıp alacağım, 2. el tercihimdir. Zamanında Onvo 012 kullanmıştım çok memnun etmişti beni, 2. el olsa iyi olur 0'a bulmak zor bu fiyata. İstanbul ve Bursa tercihimdir ama kargoya açığım, Kocaeli'de yaşıyorum.

Kıbrıs için alacağım, yollar engebeli ama hiç yokuş yok.

Segway ninebot F2 Pro modeline bakabilirsiniz, 15.000 TL civarında ilanlar bulmak mümkün. Bu bütçeye göre tavsiye edebileceğim bir model.

Hız, yokuş tırmanma mesafesi, amortisör, uzaktan anahtar mı normal anahtar mı bunlar nasıldır?

Segway ninebot F2 Pro modeline bakabilirsiniz, 15.000 TL civarında ilanlar bulmak mümkün. Bu bütçeye göre tavsiye edebileceğim bir model.

Şimdi baktım, genel olarak kötü durmuyor ama tek amortisör var. Genel olarak Onvo 012 daha iyi gözüküyor ancak nedense kimse önermiyor. Şahsen tüm vidalarını falan sıkınca dikkatli bakınca iyi bir alet gibi geliyor ama malzeme kalitesi o kadar iyi değil tabii. Kararsız kaldım.

@21931

@Ethem Efe, Onvo scooter tarafında F/P ürünü olabilir ancak malzeme kalitesi kötü. Aynı zamanda 1-2 haftada bir vidaları gevşiyor, güvenlik konusunda sorunları var. RX serisinden bahsetseydiniz tamam derdim. Ancak bu bütçedeki insanların çoğu eğencesine aldığı için çok iyi diyorlar, önermiyorum.

@Ethem Efe, Onvo scooter tarafında F/P ürünü olabilir ancak malzeme kalitesi kötü. Aynı zamanda 1-2 haftada bir vidaları gevşiyor, güvenlik konusunda sorunları var. RX serisinden bahsetseydiniz tamam derdim. Ancak bu bütçedeki insanların çoğu eğencesine aldığı için çok iyi diyorlar, önermiyorum.

Biraz araştırdım yukarıda önerilen segway gerçekten mükemmel duruyor, gerek güvenlik önlemleri gerek kibar durması gerek uygulaması vs. sanırım onu alacağım.

F2 Pro 450 W motor gücüne sahiptir.
@Ethem Efe, ben teşekkür ederim. Ancak görünüşe aldanmayın derim. Segway 250W Ducati 350W.

Son düzenleyen: Moderatör: