Ninebot F2 Pro 250W diyorsunuz. Bu bilgi doğru değil. Batarya kapasitesi 12.8 amper saat kapasiteye sahip. 450 Watt motor gücü var. Ayrıca en önemli unsur sadece motor değildir. Önce hangi cihazda hangi pilin kullanıldığına bakın.@YXEL, hangi aksan hakkında yanılıyorum? Bir scooterde en önemli unsurlardan birisi motor gücüdür.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Ninebot F2 Pro 250W diyorsunuz. Bu bilgi doğru değil. Batarya kapasitesi 12.8 amper saat kapasiteye sahip. 450 Watt motor gücü var. Ayrıca en önemli unsur sadece motor değildir. Önce hangi cihazda hangi pilin kullanıldığına bakın.
Segway 700 veya 800W gücündeydi yanlış bakmadıysam, attığınız Ducati modelinde amortisörde yok. Burada yollar çok engebeli bir de. O yüzden Segway o konuda daha iyi gibi. Özellikle uygulama özellikleri ile çok iyi.
F2 Pro 450 Watt motor gücüne sahip. Ducati modeli konusunda bir fikrim yok, karşılaştırmasını yapabilirsiniz.Segway 700 veya 800W gücündeydi yanlış bakmadıysam, attığınız Ducati modelinde amortisörde yok. Burada yollar çok engebeli bir de. O yüzden Segway o konuda daha iyi gibi. Özellikle uygulama özellikleri ile çok iyi.
Ethem Efe
Üstün
F2 Pro 450 watt motor gücüne sahip. Ducati modeli konusunda bir fikrim yok, karşılaştırmasını yapabilirsiniz.
Amörtisör olmadığı için büyük bir eksi Ducati benim için, segway almam daha mantıklı. 2. el 1000 km 15 bin TL'ye buldum bir tane.