GhostOps
Becerikli
Merhaba,
Yaklaşık 15.000 TL bütçem var ve şu an en çok Logitech G Pro X 2 Lightspeed 7.1 (Siyah) modelini düşünüyorum. Ancak Logitech şart değil; aynı bütçede daha iyi bir alternatif varsa değerlendirmek isterim.
Şu an kullandığım kulaklık Logitech G Pro X 7.1. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve genel olarak memnundum. Fakat kablosunda ciddi yıpranmalar oluştu. Son zamanlarda da ara sıra cızırtı yapmaya başladı ve bu ses kulağımı rahatsız ediyor. Artık değiştirme zamanı geldiğini düşünüyorum.
Aradığım özellikler:
Kullananların uzun dönem deneyimlerini ve önerilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Yaklaşık 15.000 TL bütçem var ve şu an en çok Logitech G Pro X 2 Lightspeed 7.1 (Siyah) modelini düşünüyorum. Ancak Logitech şart değil; aynı bütçede daha iyi bir alternatif varsa değerlendirmek isterim.
Şu an kullandığım kulaklık Logitech G Pro X 7.1. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve genel olarak memnundum. Fakat kablosunda ciddi yıpranmalar oluştu. Son zamanlarda da ara sıra cızırtı yapmaya başladı ve bu ses kulağımı rahatsız ediyor. Artık değiştirme zamanı geldiğini düşünüyorum.
Aradığım özellikler:
- Bütçe: 15.000 TL
- Öncelik: FPS odaklı oyun performansı (CS2, Escape from Tarkov vb.)
- Kablosuz olması tercih sebebi.
- Bataryası bittiğinde kablolu olarak da kullanabilmek istiyorum. Şarj olurken veya pili tamamen bittiğinde oyun oynamaya devam edebilmek benim için önemli.
- Mikrofon kalitesi de önemli.
- Uzun süreli kullanımda konforlu olması önemli.
- Studio tipi kulaklık veya DAC/AMP gerektiren çözümler önermeyin lütfen. Doğrudan oyuncular için tasarlanmış gaming kulaklık arıyorum.
Kullananların uzun dönem deneyimlerini ve önerilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.