Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Çok iyi bir kulaklık, bütçe sorun etmiyorsa rahatlıkla alınır.
Ama kulaklık aşırı detaycılar için, müzik dinleme için pek eğlenceli olmayabilir gibi. Dediğim şey müzikteki tüm detayı (sibilanslar ve baslardaki patlaklık) duyarsınız. EQ ile düzeltilebilir ama bu kulaklık bildiğiniz stüdyo işleri için bir kulaklık.Çok iyi bir kulaklık, bütçe sorun etmiyorsa rahatlıkla alınır.
- Makaleler
- 23
Guzel IEM. Alinir.
dstudgeee
Başarılı
Çok iyi bir kulaklık, bütçe sorun etmiyorsa rahatlıkla alınır.
Ama kulaklık aşırı detaycılar için, müzik dinleme için pek eğlenceli olmayabilir gibi. Dediğim şey müzikteki tüm detayı (sibilanslar ve baslardaki patlaklık) duyarsınız. EQ ile düzeltilebilir ama bu kulaklık bildiğiniz stüdyo işleri için bir kulaklık.
Hocam açıkçası söylediğiniz şey beni biraz kulaklıktan uzaklaştırdı. Müzik terimlerine aşina olmadığım için nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum fakat ben kaliteli müzik dinlemekten zevk alan bas aşığı biriyim. EQ konusunda da bilgim yok. Farklı alternatiflere yönelmem daha iyi olur gibi geldi. Öneriniz varsa sevinirim.
MisafirTerliği34
Yetkin
Hocam açıkçası söylediğiniz şey beni biraz kulaklıktan uzaklaştırdı. Müzik terimlerine aşina olmadığım için nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum fakat ben kaliteli müzik dinlemekten zevk alan bas aşığı biriyim. EQ konusunda da bilgim yok. Farklı alternatiflere yönelmem daha iyi olur gibi geldi. Öneriniz varsa sevinirim.
15K’ya sıfır alınacaksa bence bu bütçede her anlamda keyif verecek güzel bir hibrit IEM almış olursun. Açıkçası ben de bir ara niyetlenmiştim ama daha iyi bir alternatif karşıma çıkınca onu kaçırmak istemedim. Bütçe 15K mı?
dstudgeee
Başarılı
15K'ya sıfır alınacaksa bence bu bütçede her anlamda keyif verecek güzel bir hibrit IEM almış olursun. Açıkçası ben de bir ara niyetlenmiştim ama daha iyi bir alternatif karşıma çıkınca onu kaçırmak istemedim. Bütçe 15k mı?
20.000TL'ye kadar çıkabilirim.
- Makaleler
- 23
Wraith'den ZiiGaat Crescent alabilirsin. Basshead IEM ses imzasi olarak. Kiwi Ears Astral modelinin basslari da saglam fakat Crescent daha fazla bass sunuyor.
dstudgeee
Başarılı
Wraith'den ziigaat crescent alabilirsin. Basshead IEM ses imzasi olarak. Kiwi ears astral modelinin basslari da saglam fakat crescent daha fazla bass sunuyor.
Hocam peki oyun performansı tatmin eder mi? Çünkü oyunda da bunu kullanacağım.
- Makaleler
- 23
Tabii. 16 bin TL verecegin bir IEM'in oyun performansi da ust duzey olacaktir.Hocam peki oyun performansı tatmin eder mi? Çünkü oyunda da bunu kullanacağım.