Bütçe
15.000 TL
Makaleler
16
Yer
Rockport City
Bu bütçede alınabilir cihazları sıralarsanız güzel olur, arkadaşım için telefon bakıyoruz. Ben birkaç öneri verdim ancak başkalarından da model önerisi almak istiyor.

Ben bunu önerdim.

CMF'in sensor kalitesi daha iyidir. Sony'nin bir sensorune sahip. Poco telefonlarla kapisiyor.
İnceleyenler kamera için pek güzel şeyler dememişler ancak yine de ekledim listeye, bir de kamera testlerine baktım gayet de iyi sonuçlar veriyor neden kötü demişler anlamadım.

Dediğiniz gibi CMF Phone 1 varken pek mantıklı değil.

@Simon bir de CMF Phone 1'de OIS yokmuş, o yönden A26 bakılabilir mi sizce? Veya bütçeyi 56-18 binlere zorlasak iyi bir model bulabilir miyiz? Fotoğraf performansını beğensem de video performansı rezalet. Aşırı sarsıntı var ve kamera odaklama sorunu yaşıyor.

Son düzenleme:
İnceleyenler kamera için pek güzel şeyler dememişler ancak yine de ekledim listeye, bir de kamera testlerine baktım gayet de iyi sonuçlar veriyor neden kötü demişler anlamadım.

Dediğiniz gibi CMF Phone 1 varken pek mantıklı değil.

@Simon bir de CMF Phone 1'de OIS yokmuş, o yönden A26 bakılabilir mi sizce? Veya bütçeyi 56-18 binlere zorlasak iyi bir model bulabilir miyiz? Fotoğraf performansını beğensem de video performansı rezalet. Aşırı sarsıntı var ve kamera odaklama sorunu yaşıyor.
18 binin biraz ustune cikarsaniz A37 bulursunuz. O iyi olur iste.

18 binin biraz ustune cikarsaniz A37 bulursunuz. O iyi olur iste.
23 bin liradan başlıyor 256 GB fiyatı.

Bir de bütçe 15 binden ancak zar zor 17-18 binlere çıkıyor A37 zor.

21K bandina cikip A56 bakmadiginiz surece CMF Phone 1'i pek asamazsiniz kamera kalitesi acisindan.
Parayı biriktirip A56 tercih etmesi için ikna ettim, sağolun hocam. Biraz zorlayacak arkadaşın bütçesini ama olsun, almışken kalitelisini alsın.

Son düzenleme: