Bütçe
15.000 TL

yasntrk 4

Başarılı
Arkadaşlar merhaba. 4K IPS monitor onerecek olan var mi? Genelde yazilim isiyle ugrasiyorum ve arada oyun oynuyorum. Halihazırda MSI FHD 144Hz monitörüm var. Bunu ikinci monitor olarak kullanacagim. Ekran kartim 3060 Ti.

Kistaslarim, cok pahali olmamasi ve olu piksel sorunu yasatmamasi. Var mi kullandiginiz onerebileceginiz monitorler? Simdiden teşekkürler.

İlk olarak ölü piksel sorunu yaşatmaması tamamen şansınıza bağlıdır, her üründe olabilir. İkincisi bu bütçede 4K kaliteli monitör bulmak çok zor olur.

Birde merak ediyorum siz o kart ile nasıl 4K monitör kullanmayı bekliyorsunuz? 3060 Tİ maksimum 2K kartıdır 4K'da asla verim alamazsınız.

İlk olarak ölü piksel sorunu yaşatmaması tamamen şansınıza bağlıdır, her üründe olabilir. İkincisi bu bütçede 4K kaliteli monitör bulmak çok zor olur.

Bir de merak ediyorum siz o kart ile nasıl 4K monitör kullanmayı bekliyorsunuz? 3060 Ti maksimum 2K kartıdır 4K'da asla verim alamazsınız.

Hocam oyle cok agir oyunlar oynamiyorum, platform oyunlari falan maksimum arada bir CS o kadar.

Arkadasim tavsiye etti ekran daha guzel gozukur kod yazarken falan diye. Peki 2K guzel ekran önerir misiniz bu soylediklerinizi de barindirarak?

Teşekkür ederim hocam. Bakacagim.

Hocam oyle cok agir oyunlar oynamiyorum, platform oyunlari falan maksimum arada bir CS o kadar.

Arkadasim tavsiye etti ekran daha guzel gozukur kod yazarken falan diye. Peki 2K guzel ekran önerir misiniz bu soylediklerinizi de barindirarak?

Teşekkür ederim hocam. Bakacagim.
2K olarak şuna bakabilirsin.

2K olarak şuna bakabilirsin.

Hocam atabileceginiz bir ref linki falan varsa atin oradan alayim, size de bir faydam dokunur belki. Monitor guzelmis pivot da oluyor. Begendim.