Bütçe
15.000 TL
Makaleler
5
Merhaba kendim eSIM destekli telefona ihtiyacım var. POCO F6, POCO F7 Pro bakıyordum bu cihazlara denk 15bin bütçe maksimum bulabilir misiniz? Cihaz yurt dışı olabilir kayıt sorun değil.

S21 FE. Olabilir ama sarji oyun falan oynuyorsan yetersiz.
Oyun oynamıyorum arayüzde akıcı olsa yeter benim için. Ama iyi bir ilgimi çeken oyun olursa oynayabilirim. Kendim de günlük hayatta 4 yıllık Note 8 Pro kullanıyorum bataryası yetiyordu. Birine vereceğim için değiştirdim. Daha yeni cihazlar mümkün mü? Xiaomi serisinden vs.

Şimdi sana durumu şöyle izah edeyim, sen de ona göre kendine telefon bak. Samsung'larda 5 ve üzeri eSIM ekleyebiliyorsun. A55'te iş gereği 5 tane numara kullanıyoruz; eSIM olarak işimize lazım olduğunda diğerine geçiyoruz. Ancak bu, mesela Honor telefonlarda 1 tane ile sınırlı.

eSIM aşırı önemliyse A56 veya A36 alabilirsiniz. Ancak tek eSIM kullanılacaksa haberiniz olsun.

Redmi Note 14 Pro ve Pro Plus'ta bildiğim kadarıyla eSIM var. Onlarda da Samsung gibi eSIM'ler arası geçiş oluyormuş diye duydum. Herkesin 3-4 hattı olmadığı için doğru bir yanıt göremedim ama Reddit’te olduğunu söyleyen bir kişi mevcut.

Yurt dışı alabiliyorsan Note 14 Pro ile Pro Plus iş görecektir.

Şimdi sana durumu şöyle izah edeyim, sen de ona göre kendine telefon bak. Samsung'larda 5 ve üzeri eSIM ekleyebiliyorsun. A55'te iş gereği 5 tane numara kullanıyoruz; eSIM olarak işimize lazım olduğunda diğerine geçiyoruz. Ancak bu, mesela Honor telefonlarda 1 tane ile sınırlı.

eSIM aşırı önemliyse A56 veya A36 alabilirsiniz. Ancak tek eSIM kullanılacaksa haberiniz olsun.

Redmi Note 14 Pro ve Pro Plus'ta bildiğim kadarıyla eSIM var. Onlarda da Samsung gibi ESIM'ler arası geçiş oluyormuş diye duydum. Herkesin 3-4 hattı olmadığı için doğru bir yanıt göremedim ama Reddit'te olduğunu söyleyen bir kişi mevcut.

POCO F6, POCO F7 Pro denginde cihaz değil hocam onlar sanırsam. eSIM sevdamdan vazgeçeceğim gibi :D

POCO F6, POCO F7 Pro denginde cihaz değil hocam onlar sanırsam. eSIM sevdamdan vazgeçeceğim gibi :D
Poco'larda e-Sim var mı hiçbir bilgim yok. Xiaomi Store'a gidip bir kontrol et veya olan birisine sor. Ben telefonu almadan satıcıya sormuştum elindeki telden açıp bakmıştı.

Poco'larda e-Sim var mı hiçbir bilgim yok. Xiaomi Store'a gidip bir kontrol et veya olan birisine sor. Ben telefonu almadan satıcıya sormuştum elindeki telden açıp bakmıştı.
eSIM yokmuş hocam kontrol ettim. Normal fiziksel simlerden daha ucuza paketler vardı ondan tercih etmek istemiştim.

Merhaba kendim eSIM destekli telefona ihtiyacım var. POCO F6, POCO F7 Pro bakıyordum bu cihazlara denk 15bin bütçe maksimum bulabilir misiniz? Cihaz yurt dışı olabilir kayıt sorun değil.
S21FE 2.nesil bakın derim.

Belki A36 güzel olabilir. Ama S21FE 2.nesil daha performanslı güçlü bir telefon. Sadece eski bir cihaz sayılır. Yani A36’ya göre eski.

Güncelleme almayacak artık ama çok güçlü bir cihaz. Güncelleme önemliyse A36.

S21FE 2.nesil bakın derim.

Belki A36 güzel olabilir. Ama S21FE 2.nesil daha performanslı güçlü bir telefon. Sadece eski bir cihaz sayılır. Yani A36’ya göre eski.

Güncelleme almayacak artık ama çok güçlü bir cihaz. Güncelleme önemliyse A36.
Hocam sanırsam vazgeçeceğim eski cihaz kullanmak istemiyorum artık.

Çift simkartlı cihaz tercih edin. Sonra esim destekli simkart alıp kullanın.

Yani cihazınız esim destekli olmazsa bile ikinci sim kart yuvası üzerinden esim kullanabilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro, 9 Pro, Redmi 9 Poco F6 Poco F7 Pro cihazlarına uygun olur mu peki hocam?

https://bireysel.turktelekom.com.tr...ketleri/faturali-tarifeler/esim-20gb-tarifesi bu pakete geçiş sağlayabilir miyim dediğiniz olayla?

Son düzenleme: