Bütçe
15.000 TL

7571

Uzman
15.000 TL bütçem var, gerektiğinde 17.000 TL bandına kadar çıkabilirim. Ancak bu bütçeyi gidip kablosuz bir oyuncu kulaklığına vermek istemiyorum. Çünkü bu parayla çok daha dengeli ve kaliteli bir sistem kurulabileceğini düşünüyorum. Örneğin kulaklık + amfi (veya ses kartı) + mikrofon şeklinde bir kombinasyon.

Kullanım amacım genel olarak oyun, müzik ve iletişim. Yani hem ses kalitesi yüksek olmalı hem de oyunlarda yön tayini konusunda başarılı bir performans sunmalı. Fakat ChatGPT'ye bu ihtiyaçlarımı sorduğumda, ekonomik gerçeklerden uzak öneriler sunuyor.

Bu yüzden kapalı tip, yüksek performanslı bir sistem arıyorum. Mümkünse önerilen ürünler Hepsiburada üzerinde satılan modeller olsun. 9 taksit imkânı sayesinde alışverişi oradan yapmayı tercih ediyorum.

Sizce bu bütçeye kurulacak en iyi sistem ne olabilir?

Not: Bilgisayarda kullanılacak.

15.000 TL bütçem var, gerektiğinde 17.000 TL bandına kadar çıkabilirim. Ancak bu bütçeyi gidip kablosuz bir oyuncu kulaklığına vermek istemiyorum. Çünkü bu parayla çok daha dengeli ve kaliteli bir sistem kurulabileceğini düşünüyorum. Örneğin kulaklık + amfi (veya ses kartı) + mikrofon şeklinde bir kombinasyon.

Kullanım amacım genel olarak oyun, müzik ve iletişim. Yani hem ses kalitesi yüksek olmalı hem de oyunlarda yön tayini konusunda başarılı bir performans sunmalı. Fakat ChatGPT'ye bu ihtiyaçlarımı sorduğumda, ekonomik gerçeklerden uzak öneriler sunuyor.

Bu yüzden kapalı tip, yüksek performanslı bir sistem arıyorum. Mümkünse önerilen ürünler Hepsiburada üzerinde satılan modeller olsun. 9 taksit imkânı sayesinde alışverişi oradan yapmayı tercih ediyorum.

Sizce bu bütçeye kurulacak en iyi sistem ne olabilir?

Not: Bilgisayarda kullanılacak.
- Kulaklık Önerisi:
- Model: Audio-Technica ATH-M50x
- Fiyat: Yaklaşık 3.500 TL
- Açıklama: Kapalı tip, yüksek kaliteli ses sunar. Oyun ve müzik için mükemmel bir seçimdir.

- Mikrofon Önerisi:
- Model: HyperX QuadCast
- Fiyat: Yaklaşık 1.500 TL
- Açıklama: Oyun ve iletişim için ideal, net ses kalitesi ile dikkat çeker.

- Ses Kartı/Amfi Önerisi:
- Model: Focusrite Scarlett Solo (3. Nesil)
- Fiyat: Yaklaşık 1.200 TL
- Açıklama: Günlük kullanım için mükemmel ses kalitesi sağlar, mikrofon ve kulaklık uyumluluğu vardır.

- Toplam Fiyat: Yaklaşık 6.200 TL

- Geri Kalan Bütçe İse:
- Ekstralar (Kablolar, pop filtresi, stant vb. için) veya daha iyi ürünler almak için kullanılabilir. Örneğin, daha üst seviye bir kulaklık ya da amfi seçebilirsiniz.

- Ek Ürün Önerisi:
- Model: Sennheiser HD 560S (Eğer daha üst seviye bir kulaklık isterseniz)
- Fiyat: Yaklaşık 4.500 TL

Bu kombinasyon ile ses kalitesi, gürültü izolasyonu ve iletişimde başarı sağlayan dengeli bir sistem elde edersiniz. Ürünlerin Hepsiburada'da mevcut olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın.