Güncel olarak bu fiyatta bütçe arttırmadan alınabilecek en iyi telefon hangisidir? Üniversitede kullanmak için alacağım. İyi kamera ve akıcı bir deneyim benim için yeterli olacaktır. Bu fiyatta bir şey benim için yeterli olur mu? Olmazsa hangi bütçelerde hangi telefonlara bakmam gerekir? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
- Makaleler
- 6
Güncel olarak bu fiyatta bütçe arttırmadan alınabilecek en iyi telefon hangisidir? Üniversitede kullanmak için alacağım. İyi kamera ve akıcı bir deneyim benim için yeterli olacaktır. Bu fiyatta bir şey benim için yeterli olur mu? Olmazsa hangi bütçelerde hangi telefonlara bakmam gerekir? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
A36 Realme 12+ nothing 1 var ama bu bütçelerde akıcı bir deneyim sunarlar mı biraz şüpheli bence.
Bütçe artırıp min A56 Honor 400'e yönelmenizi öneririm.
Hocam bence 3K daha ekleyin Honor 400 alın şu an lansman indirimde.
Anladım. Magic 7 Lite nasıl bir telefon sizce bu dedikleriniz gibi mi yani akıcı bir deneyim sunma konusunda?A36 Realme 12+ nothing 1 var ama bu bütçelerde akıcı bir deneyim sunarlar mı biraz şüpheli bence.
Bütçe artırıp min A56 Honor 400'e yönelmenizi öneririm.
- Makaleler
- 6
Anladım. Magic 7 Lite nasıl bir telefon sizce bu dedikleriniz gibi mi yani akıcı bir deneyim sunma konusunda?
Dayanıklılık ve kaliteye odaklanmış bir telefon. Akıcı bir kullanım sunarmı bilmiyorum ama en iyisi kullanıcı deneyimlerine bakmak.
Ssoulstealler59
Uzman
Samsung A36 alabilirsin. Bütçen çıkarsa Honor 400 öneririm.
yusufumm07
Üstün
A36 veya biraz bütçe çıkıp A55 alabilirsin.
Samsung A36 alabilirsin. Bütçen çıkarsa Honor 400 öneririm.
Ya açıkçası ben yola S24FE alırım diyerek çıkmıştım fakat bütçeyi biraz kısmam gerekti. Telefonda oyun oynamadığım için uzun süreli akıcılık konusunda emin olacağım bir telefon istiyorum o benim için yeterli. A serisi telefonlar için çevremden olumsuz duyumlar aldım, "Ömürleri 2 yıllık, S serisine bak." gibisinden.
S24FE'nin altında bir bütçe de en alınabilir telefonlar eğer bu önerdikleriniz ise bütçemi arttırmayı deneyeceğim. Honor 400 dolu paket olarak çıkmasıyla daha olumlu geliyor sizce ne yapılmalı? A36, A56 ve Honor 400 gibi geliyor bana şu an seçenekler.
- Makaleler
- 6
Ya açıkçası ben yola S24 FE alırım diyerek çıkmıştım fakat bütçeyi biraz kısmam gerekti. Telefonda oyun oynamadığım için uzun süreli akıcılık konusunda emin olacağım bir telefon istiyorum o benim için yeterli. A serisi telefonlar için çevremden olumsuz duyumlar aldım, "Ömürleri 2 yıllık, S serisine bak." gibisinden.
S24 FE'nin altında bir bütçe de en alınabilir telefonlar eğer bu önerdikleriniz ise bütçemi arttırmayı deneyeceğim. Honor 400 dolu paket olarak çıkmasıyla daha olumlu geliyor sizce ne yapılmalı? A36, A56 ve Honor 400 gibi geliyor bana şu an seçenekler.
A56 ya da Honor 400'e bak.
Eğer ufak olması batarya kutu içeriği ana kamerada Honor 400 daha iyiken
Malzeme kalitesi yazılım diğer kameralarda (şahsen) işlemcide A56 daha iyi.
Seçimini yap.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Babamı fiyat konusunda ikna etmem biraz zor oldu hala 10.000TL'ye çok yeterli bir telefon alınabileceğini sanıyordu fiyatlara bakana kadar kendisi.. A56 hoşuma gidiyor ama Honor 400'le arasında cüzi bir miktar fark var, eğer o kadar çıkartabilirsem A56 almayı deneyeceğim. Çıkamadığım durumda Honor 400'ün beni üzeceği bir durum olur mu?A56 ya da Honor 400'e bak.
Eğer ufak olması batarya kutu içeriği ana kamerada Honor 400 daha iyiken
Malzeme kalitesi yazılım diğer kameralarda (şahsen) işlemcide A56 daha iyi.
Seçimini yap.
Yeni konular
-
-
Penta Teknoloji servis pişmanlığı
- Tuğra Akdoğan
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
-
LGS'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı? LGS için ne zaman kitap alınmalı?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü