Bende S22 kullanıyorum ama throttleden kullanırmı şüpheli.
7300 çip o yaştaki çocuğu üzmez. En azından kronik sorunlar çekmez. Ben bile şu an CMF Phone 1'e geçerim.
@Simon S23'ten nothing Phone 1'e geçti mesela.

Olabilir ben pilini değiştirdiğim içinde performans artısı yasadım herkes bir kulanmıyor telefonu öneriydi zaten 2.elde S22 sıfır alıncaksa bakılabilir CMF Phone'un niyese isanamdım ben.

Dimensity 7300 ile 8 gen 1'i bir mi tutyorsun :D adam kardeşim kulanacak demiş hadi pil konusudna bir şey demiyorum azıcık hızlı bitiyor kamera konsunda ve performans olarak daha önde s22.

2. el bir seçenek olsaydı X7 Pro daha mantıklı olurdu bence hem S22 kadar throttle yemiyor, her konuda da ortalama iş çıkarıyor, performans konusunda çok daha iyi iş çıkarıyor.

@BirForumcuKişi, CMF kötü yanlarından biri çok kaba ve hantal bir cihaz olması ama fiyattan kurtarıyor. Yazılımı da gayet iyi, Samsung'dan iyi olduğunu düşünüyorum.

2. el bir seçenek olsaydı X7 Pro daha mantıklı olurdu bence hem S22 kadar throttle yemiyor, her konuda da ortalama iş çıkarıyor, performans konusunda çok daha iyi iş çıkarıyor.

@BirForumcuKişi, CMF kötü yanlarından biri çok kaba ve hantal bir cihaz olması ama fiyattan kurtarıyor. Yazılımı da gayet iyi, Samsung'dan iyi olduğunu düşünüyorum.

Yazılımda abartmayın hocam bir One UI değil kötü yanlarından biride yedek paraçsaı zor bulunuyor ekran mekran bi şekilde buluyorda buzzer filan değiştircek olsam sıkıntı.

Olabilir ben pilini değiştirdiğim içinde performans artısı yasadım herkes bir kulanmıyor telefonu öneriydi zaten 2.elde S22 sıfır alıncaksa bakılabilir CMF Phone'un niyese isanamdım ben.

2.elde S22 bakılmamalı. Biraz daha çıkar yurt dışı POCO alırdım deli gibi oyun oynayacak kardese.

X7 Pro'nun S22'ye göre artısı zaten çip.
CMF değil direkt nothing in cihazları kalın ve ağır.
Ama yazılım konusunda üstüne yok.

Yazılımda abartmayın hocam bir One UI değil kötü yanlarından biride yedek paraçsaı zor bulunuyor ekran mekran bir şekilde buluyorda buzzer filan değiştircek olsam sıkıntı.

Yazılım konusunda NothingOS One UI'dan daha iyi ama One UI da HyperOS'den iyi.

Yazılımda abartmayın hocam bir One UI değil kötü yanlarından biride yedek paraçsaı zor bulunuyor ekran mekran bir şekilde buluyorda buzzer filan değiştircek olsam sıkıntı.

One UI'yi gözünüzde çok abartıyorsunuz, çok dolu ve hantal bir yazılım. Birçok testte gözle görülür farkla (1-2 GB) Samsung cihazlar çok daha fazla RAM kullanıyor. 12 GB modeli alıyorsanız 7-6 GB arası kullanıyorsunuz, uğraşırsanız maksimum 9 GB RAM kullanılabilir yaparsınız. Bunu daha az RAM ile çok daha iyi yapan en az 5 marka sayabilirim.

@Aakons, bence fiyatı ve server kaydı da artı sayılabilir. Yazılım konusunda o yaştaki birine yeteceğini düşündüm ama haklısınız, POCO çok zayıf kalıyor yazılımda.

One UI'yi gözünüzde çok abartıyorsunuz, çok dolu ve hantal bir yazılım. Birçok testte gözle görülür farkla (1-2 GB) Samsung cihazlar çok daha fazla RAM kullanıyor. 12 GB modeli alıyorsanız 7-6 GB arası kullanıyorsunuz, uğraşırsanız maksimum 9 GB RAM kullanılabilir yaparsınız. Bunu daha az RAM ile çok daha iyi yapan en az 5 marka sayabilirim.

Yok ya, yine transsion ve HyperOS, MagicUI'dan iyidir.

@Aakons, bence fiyatı ve server kaydı da artı sayılabilir. Yazılım konusunda o yaştaki birine yeteceğini düşündüm ama haklısınız, POCO çok zayıf kalıyor yazılımda.

15k ya yazılım göz ardı edilir + çok oyun oynayan biriyse değer.

@Aakons, hocam MagicUI daha iyi HyperOS'dan bence Honor'un kendine özel bir tasarımı var, Transsion altındaki modellerin bence hiçbiri güzel değil. Yazılımı hakkında konuşamayacağım ama yine de 5 adet sayarım :D

@Aakons, hocam magicuı daha iyi HyperOS'dan bence Honor'un kendine özel bir tasarımı var, transsion altındaki modellerin bence hiçbiri güzel değil. Yazılımı hakkında konuşamayacağım ama yine de 5 adet sayarım :D

İkisi de kötü. MagicUI EMUI 11/12 assetlerini kullanıyor hâlâ. Bu yüzden batarya optimizesi rezalet.
Yani One UI'dan iyi 5 tane giydirilmiş AndroidOS saymaya çalışayım;
NothingOS/PixelOS, HarmonyOS, ColorOS/OxygenOS/OriginOS geliyor aklıma. Toplam 3 tane, senin 5 taneyi merak ettim.