Merhaba,

8 GB RAM, 512 GB SSD ve APU sistem olan bir laptop LoL'ü kaldırır mı? 15 bin TL civarı bir laptoptan kaldırır mı dediğim özelliklerle?

İyi Sosyaller.

Celeron ve yeni nesil N100 olmadığı sürece i3 8.Nesil ve Ryzen 3000 ve sonrasındaki mobil işlemcilerin çoğunda 768 veya 1080 çözünürlükte orta ayarda 60 FPS üstü rahatlıkla veriyor. (Kendi deneyimimle)

Zamanında 13K'ya aldığım Lenovo V15 var, işlemcisi R7 5825U, 24 GB RAM'lı laptop. LoL de yüksek ayarlarda rahatça 100FPS alıyorum, buna benzer özelliklere sahipsen rahatça kaldırır.(7520u işlemcili laptoplar da açar ama 5825U kadar iyi performans verebilir mi bilmiyorum.)

@Morthunel Kardeş sistem bilgisi vermeden yeterlilik sorman saçma olmamış mı? APU diyorsun da hangi APU? Fiyatın hiçbir zaman önemli olmadığını anlayın artık donanım bilgisi olmadan 100.000 TL lik laptop getir içinde Celeron olsun diyelim açar mı LOL'ü?

Donanımlarını söyleyeceksin, ekran çözünürlüğünü de. Hatta alabiliyorsan direkt tam model ismini al herkes rahatlasın.

@Morthunel Kardeş sistem bilgisi vermeden yeterlilik sorman saçma olmamış mı? APU diyorsun da hangi APU? Fiyatın hiçbir zaman önemli olmadığını anlayın artık donanım bilgisi olmadan 100.000 TL lik laptop getir içinde Celeron olsun diyelim açar mı LOL'ü?

Donanımlarını söyleyeceksin, ekran çözünürlüğünü de. Hatta alabiliyorsan direkt tam model ismini al herkes rahatlasın.
Dostum, 15.000 TL'lik bilgisayar hemen hemen aynı içindekiler. Ya da ben yanlış biliyorum. Donanım bilgisi çok yok bende. O yüzden bir şey diyemiyorum.