Bütçe
15.000 TL
Genel olarak ASUS daha çok tercih edilen bir marka ya hocam o biraz beni arada bıraktı. Bir de birlikte oyun oynadığım birkaç arkadaşıma sordum, Gigabyte alma ASUS al, bilindik vs falan dediler. Tabi ürün özelinde işler değişebilir. Bir de zaten sizin yorumlarınızı konularda gördüğüm için etiketledim. Genelde online oyunlar oynarım zaten, rekabetçi oynamıyorum. Sizin tavsiyenize güveniyorum. Amazondaki Gigabyte'ı bu akşam sipariş geçicem inşallah :)
Hayırlı olsun şimdiden.

Elektronik, biraz da şans işi. Asus evet iyi bir marka ancak her ürünü aynı kalitede olacak diye bir şey yok keza Gigabyte içinde.
Ben üreticilerin bize bu ürünler için sunduğu verilerle konuşarak bu şekilde söyledim; kâğıt üstünde Gigabyte, Hz dışında daha iyi.

Artık satıcıdan gelecek ürünün size yaşatacağı kullanıcı deneyimini Asus/Gigabyte CEO'su da gelse değiştiremez. Tüm alınan önlemler ve yapılan araştırmaların bittiği aşamadayız. Sağ salim gelip bir piksel sorunu yaşatmazsa, uzun yıllar kullanırsınız.

Hayırlı olsun şimdiden.

Elektronik, biraz da şans işi. Asus evet iyi bir marka ancak her ürünü aynı kalitede olacak diye bir şey yok keza Gigabyte içinde.
Ben üreticilerin bize bu ürünler için sunduğu verilerle konuşarak bu şekilde söyledim; kâğıt üstünde Gigabyte, Hz dışında daha iyi.

Artık satıcıdan gelecek ürünün size yaşatacağı kullanıcı deneyimini Asus/Gigabyte CEO'su da gelse değiştiremez. Tüm alınan önlemler ve yapılan araştırmaların bittiği aşamadayız. Sağ salim gelip bir piksel sorunu yaşatmazsa, uzun yıllar kullanırsınız.
Ölü piksel ve gerekli başka testleri kendim yapabilirim değil mi hocam? Daha önce böyle bir tecrübem olmadı çünkü.