Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
@dstudgeee, Manyetik mi istiyorsunuz? Boyut tercihi nedir?
dstudgeee
Başarılı
@dstudgeee, manyetik mi istiyorsunuz? Boyut tercihi nedir?
Manyetik mekanik fark etmez hocam. Boyut olarak %100 istemiyorum ama modele göre %100'de değerlendirebilirim.
Ağırlıklı olarak hangi tür oyunlar oynuyorsunuz? Bütçe çok geniş. Aslında FPS oyunları için ayrı, normal karma kullanım için ayrı bir mekanik klavye alabilirsiniz.Manyetik mekanik fark etmez hocam. Boyut olarak %100 dışına açığım modele göre %100'de değerlendirebilirim.
dstudgeee
Başarılı
Ağırlıklı olarak hangi tür oyunlar oynuyorsunuz? Bütçe çok geniş. Aslında FPS oyunları için ayrı, normal karma kullanım için ayrı bir mekanik klavye alabilirsiniz.
Şu anda gravastar V75 Pro kullanıyorum. Fakat istediğim kablosuz clean görüntü için kablosuz bir klavye almak istiyorum. Genelde Apex Legends oynuyorum.
Mekanik olarak bu. İncelemesini yaptım bakabilirsiniz.Şu anda gravastar V75 Pro kullanıyorum. Fakat istediğim kablosuz clean görüntü için kablosuz bir klavye almak istiyorum. Apex Legends oynuyorum genelde.
Manyetik olarak bu:
dstudgeee
Başarılı
ATK model kablolu değil mi?Mekanik olarak bu. İncelemesini yaptım bakabilirsiniz.
Manyetik olarak bu:
Doğru, ben kablosuz şartını unuttum. Mekanik uygunsa attığımı alın. Manyetik mi istiyorsunuz ilk önce ona karar verelim.
dstudgeee
Başarılı
Doğru, ben kablosuz şartını unuttum. Mekanik uygunsa attığımı alın. Manyetik mi istiyorsunuz ilk önce ona karar verelim.
Evet manyetik olması önceliğim furycube tasarım olarak pek hoşuma gitmiyor açıkçası.
@dstudgeee, manyetik klavyelerde kablosuz deneyimi iyi olmuyor. Zaten üst seviye manyetik klavyeler hep kablolu.