isaac45newton

Üyecik
Arkadaşlar pazartesi günü telefon alacağım bütçem en fazla 16 bin bayağı bir araştırdım ve Samsung A36, POCO F4 ve Xiaomi 11T arasında kaldım. Yurtta kaldığım için sürekli telefondayim ve oyun oynuyorum o yüzden işlemci benim için önemli ama kamera çok kullanmıyorum kameranın benim için bir önemi yok. Diğer forumlarda çoğu kişi A36 önerdi oyun performansı iyi midir bilmiyorum. Sizce bu telefonlardan hangisini almalıyım ya da başka bir telefon öneriniz var mı acil yardım ederseniz çok mutlu olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar pazartesi günü telefon alacağım bütçem en fazla 16 bin bayağı bir araştırdım ve Samsung A36, POCO F4 ve Xiaomi 11t arasında kaldım. Yurtta kaldığım için sürekli telefondayim ve oyun oynuyorum o yüzden işlemci benim için önemli ama kamera çok kullanmıyorum kameranın benim için bir önemi yok. Diğer forumlarda çoğu kişi A36 önerdi oyun performansı iyi midir bilmiyorum. Sizce bu telefonlardan hangisini almalıyım ya da başka bir telefon öneriniz var mı acil yardım ederseniz çok mutlu olurum.

POCO F4 vs bakacaksınız. Sık oyun oynadığınız için günlük kullanıcıya hitap eden bir telefon almamanız.

Peki 2.el olur mu?

Yurt dışı Xiaomi 14t, POCO X7 Pro bulabilirsin.
2.el temiz Honor 400.
Sıfır Realme 12 Pro
Bulunuyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar pazartesi günü telefon alacağım bütçem en fazla 16 bin bayağı bir araştırdım ve Samsung A36, POCO F4 ve Xiaomi 11T arasında kaldım. Yurtta kaldığım için sürekli telefondayim ve oyun oynuyorum o yüzden işlemci benim için önemli ama kamera çok kullanmıyorum kameranın benim için bir önemi yok. Diğer forumlarda çoğu kişi A36 önerdi oyun performansı iyi midir bilmiyorum. Sizce bu telefonlardan hangisini almalıyım ya da başka bir telefon öneriniz var mı acil yardım ederseniz çok mutlu olurum
A36 bakın. Oynadığınız oyunlar nedir?

A36 1.5-2yıl stabilitesini bozmaz gibime geliyor sonrasini bilemem. Hangi oyunları oynayacaksınız. Kaçak Xiaomi'ler daha iyi performans verecegi kesin ama lehimsiz anakarta mudahalesiz kullanırsanız mantıklı. 8 aydan sonra 2. bir Android veya tusluyla gezmek zorunda kalabilirsiniz.

Oyun için Exynoslu bir cihaz almayın sakın. A36'da Samsung üretimi Snapdragon var, o da olmaz. Oyun performansı isteniyorsa Samsung üretimi işlemcili telefonlardan kaçınılmalı. Bu bağlamda sizin için en mantıklı telefon Poco F6 veya X7 Pro almak olduğunu söyleyebilirim. Ancak bütçenizi aşıyor. Elinizde nakit varsa ve acil telefon ihtiyacınız yoksa; elinizdeki parayı döviz/altın şeklinde değerlendirip birkaç ay sonra almanızı öneririm. Eğer yurt dışı cihaz almayı düşünürseniz bu fiyatlara bahsettiğim cihazları rahatlıkla bulabilirsiniz.

A36 alabilirsiniz. İşlemcisi her oyunu 60 FPS'de çalıştırabiliyor galiba, belki 2. el telefonda bakabilirsiniz, Facebook gruplarında iyi fiyatlı telefonlar oluyor. Ancak A36 yeterli olur.