15.000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
15.000 TL'ye kadar

28737

Çalışkan
Merhaba,

Genshin Impact ve Fortnite vb. oyunlar oynuyorum. Instagram ve TikTok dışında pek fazla uygulama kullanmıyorum. Redmi Note 14 Pro vs Realme 12+ vs Redmi Note 12 Pro 5G vs Samsung Galaxy A26 5G'den hangisini almak daha mantıklı olur?

Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Bulabilirseniz POCO x6 veya x7 pro 12 gb ramli olanları.

Redmi Note 14 Pro: Aralarında en kötü işlemciye sahip. Genshin Impact'te fazla efekt çıktığında kasmaya ve çökmeye başlayabilir. Listeden bu cihazı çıkarabilirsin. Onun dışında gündelik işlerde işini görür.

Redmi Note 12 Pro 5G: Birkaç tane resmi olmayan Custom ROM ve kendine ait XDA sayfası var. Dimensity 1080 işlemcide daha iyi sonuç alırsın.

Realme 12+: Dimensity 7050 işlemci de gayet güzel ve güçlü bir işlemci. Realme kesin olarak güncelleme garantisi vermedi ama güvenilir bir marka diyebilirim.

Samsung Galaxy A26: Exynos 1380 işlemcisi bu 4 telefon arasındaki en güçlü işlemci. Yani oyunlarda en iyi sonuçları bunda alırsın. Ayrıca cihazda kalmış 5 yıl güncelleme garantisi var. Güncel kalmayı istiyorsan A26'ya yönelebilir. Daha eski Android sür0mü=Daha az güvenlik demek.

Sonuç: Güvenilir olması, güncelleme garantisi ve aralarında en güçlü işlemciye sahip olmasıyla Samsung Galaxy A26 benim düşüncelerimde en doğru seçim olacaktır. Şimdiden bu yanıtımla A26'yı almayı düşünüyorsanız hayırlı olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…