Bütçe
50.000 TL
Arkadaşlar öncelikle kesinlikle iPhone almayacağım (uzun uzun açıklamaya çok üşendiğim için kısaca beğenmiyorum.) Xiaomi Redmi Note 11 kullanıyorum, aslında telefondan şikayetçi değilim ama hem depolama anlamında hem de kamera anlamında bir üst segmente geçip güncellemek istiyorum, mümkünse güncel telefonlardan önerir misiniz? Aklımda şu anlık S25 FE var; iyi midir? Düşünceleriniz ve önerileriniz neler?

Telefonda oyun oynamıyorum, sadece fotoğraflama, görüşme ve sosyal medya için kullanıyorum.
o halde bulabiliyorsa Xiaomi 17T Pro veya 15t pro, o fiyata bulamiyorsanda duz 17t oneririm kullanicisi olarak. Fakat nedense bu fiyatta ki androidlerin kamera paketi cok da iyi olmuyor sahsen 17T nin telefoto sensoru mukemmel fakat geniş aci sensoru cop ana kamerada soyle soyleyeyim ne iyi ne kotu ne hani iyi orta arasi diyebilirim fakat S25 FE den bence daha iyi ozellikle yapay zeka iyilestirme tarafinda bayagi basarili.

Bu arada 46.500 tlye su anda duz S25 satiliyor distributor garantili bulunabiliyorsa bana kalirsa direkt alinmali,S25 FE den de Xiaomi 17t den de ustun bir cihaz keske alsaydim zamaninda hata ettim, onun disinda S25 almak istemiyorsan bile Xiaomi serisine bakabilirsin, o reklam olayi yalan 17T kullaniyorum tek bir reklamla karsilasmadim amiralde reklamlar yok, giris serisi icin gecerli o.

Samsung Galaxy S25 128 GB 12 GB Ram Lacivert (Samsung Türkiye Garantili) sanırım stoklari eritiyorlar.

Xiaomi yerine Samsung ile devam etmeyi düşünüyorum hocam, zamanında zorunluluk sebebiyle almıştım bir süredir kullanıyorum Samsung kadar memnun değilim.