Bütçe
15.000 TL'ye kadar

28737

Çalışkan
Merhaba,

Genshin Impact ve Fortnite vb. oyunlar oynuyorum. Instagram ve TikTok dışında pek fazla uygulama kullanmıyorum. Redmi Note 14 Pro vs Realme 12+ vs Redmi Note 12 Pro 5G vs Samsung Galaxy A26 5G'den hangisini almak daha mantıklı olur?

Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Redmi Note 14 Pro: Aralarında en kötü işlemciye sahip. Genshin Impact'te fazla efekt çıktığında kasmaya ve çökmeye başlayabilir. Listeden bu cihazı çıkarabilirsin. Onun dışında gündelik işlerde işini görür.

Redmi Note 12 Pro 5G: Birkaç tane resmi olmayan Custom ROM ve kendine ait XDA sayfası var. Dimensity 1080 işlemcide daha iyi sonuç alırsın.

Realme 12+: Dimensity 7050 işlemci de gayet güzel ve güçlü bir işlemci. Realme kesin olarak güncelleme garantisi vermedi ama güvenilir bir marka diyebilirim.

Samsung Galaxy A26: Exynos 1380 işlemcisi bu 4 telefon arasındaki en güçlü işlemci. Yani oyunlarda en iyi sonuçları bunda alırsın. Ayrıca cihazda kalmış 5 yıl güncelleme garantisi var. Güncel kalmayı istiyorsan A26'ya yönelebilir. Daha eski Android sür0mü=Daha az güvenlik demek.

Sonuç: Güvenilir olması, güncelleme garantisi ve aralarında en güçlü işlemciye sahip olmasıyla Samsung Galaxy A26 benim düşüncelerimde en doğru seçim olacaktır. Şimdiden bu yanıtımla A26'yı almayı düşünüyorsanız hayırlı olsun diyorum.