Bütçe
15.000 TL

gazipaşa

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

15.000 TL'ye kadar kumaş, uzun ömürlü, gıcırdamayan ve rahat olan bir oyuncu koltuğu arıyorum. Günlük 2-3 saat kadar kullanırım.

Hawk, Zio, xDrive vs. çok marka model var lakin karar veremedim. Kullananlar kendi kullandıkları koltukları anlatırsa ona göre karar verebilirim.

Hawk Fab çok gıcırdıyor. Yağını sürsem de kısa bir süre sonra gıcırdamaya devam ediyor.

Eğer rahat etmek istiyorsanız oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu daha iyi bir tercih olur. Bu fiyat bandında, İkea Markus güzel olur.

Hawk Fab çok gıcırdıyor. Yağını sürsem de kısa bir süre sonra gıcırdamaya devam ediyor.

Eğer rahat etmek istiyorsanız oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu daha iyi bir tercih olur. Bu fiyat bandında, İkea Markus güzel olur.
Ofiste kullanıyorum Markus'u. Bence yeteri kadar kullandım. Farklı bir şey denemek istiyorum.

Markus çok küt bir koltuk bence. Ofiste vardı. Çok ergonomik değil. Fiyatına göre abartı bir ürün. Şu an olması gerektiğinden % 30 daha pahalı geliyor bana.

Amazonda Hawk Future 10 bin TL'ye satılıyor siyah kumaş olanı. Şu an stokta yok ama stok güncellenir muhtemelen. Ben satın aldım. Rahatlık konusunda da ikea'ya gidip markus'u denemiştim ondan bir tık daha sert ama rahat diyebilirim.