Pek ömrü olacağını sanmam, benim eski kartım, orta ayarlara düşünmeniz gerekir, hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Kartın ömrü mü yoksa monitörün ömrü mü? Kingdom Come: Deliverance 2, Warframe, CS2, Valorant her şeyi diyebilirim.
Pek ömrü olacağını sanmam, benim eski kartım, orta ayarlara düşünmeniz gerekir, hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Kartın ömrü bence pek yok, FSR falan idare eder yine, ne zaman kart değiştirmeyi düşünüyorsunuz?Kartın ömrü mü yoksa monitörün ömrü mü? Kingdom Come: Deliverance 2, Warframe, CS2, Valorant her şeyi diyebilirim.
Sonraki ay direkt sistem almayı düşünüyorumKartın ömrü bence pek yok, FSR falan idare eder yine, ne zaman kart değiştirmeyi düşünüyorsunuz?
O zaman 2K monitor alın. 200Hz uygun mu?
Ne olur derken fiyat olarak mı?Şimdi uygundur demek istiyorum fakat aklımda iki soru var birincisi 2K 280 veyahut 300Hz'e çıktığımız zaman ne olur? 2K Curved + 240 civarı almaya kalkışırsak ne olur?
Evet
2K 240Hz curved olarak G65B, 2K 320Hz olarak Koorui G2721E, 2K 210Hz olarak Gigabyte M27Q2 QD.
Hocam senin mesajı yeni gördüm kusura bakma O.C'li monitör istemiyorum ya
( Hocam bunu öneririm. 2 AOC monitörüm var 3 yıldır bir sorun yaşamadım. )Eki Görüntüle 219419Eki Görüntüle 219419
bunun dışı tırt mı diyorsunuz yani sonuç olarak onu anlıyorum öyle midir? Hani varsa 1080p aynı aralıkta tavsiye ettiğiniz panel 2-3 bin üzeri de olabilir onu da düşünebilirim.1080p bir monitör için çok para dökmeye gerek yok.