2
29422
Ziyaretçi
Nothing CMF Phone 1'den geçmek için telefon önerisi. Bütçem bu kadar.
Ama tasarımını da hiç sevmedim bu telefonun, 20 bin olsa ne önerirsiniz?15K'ya girdiğiniz masrafa değecek telefon yok, pek fark olmayacak.
A56/ Honor 400. A56 ikinci el bakabilirsiniz.Ama tasarımını da hiç sevmedim bu telefonun, 20 bin olsa ne önerirsiniz?
A56 neden 2. el?
İkinci el eski amiral kovalayın kibar telefon istiyorsanız, 20K altı çoğu telefon öküz gibi büyük. Firmalar premium segment cihazlar dışında küçük telefon yapmaya pek yanaşmıyor mâlesef. Küçük teleofonu ben de severim ama çok pahalılar.Ama tasarımını da hiç sevmedim bu telefonun, 20 bin olsa ne önerirsiniz?
Bütçeniz 20.000 çünkü, 23.000'e çıkıyorsa 0 da alabilirsiniz.
A56 daha iyi olur. Veya ikinci el S24 FE.
S23 FE de kaba bir telefon eğer rahatsızlığınız büyüklük ise. Yani CMF kadar değildir ama çok premium hissiyatlı bir cihaz değil.
Teşekkür ederim hocam iyi geceler dilerim geçmiş olsun.Bütçeniz 20.000 çünkü, 23.000'e çıkıyorsa 0 da alabilirsiniz.
A56 daha iyi olur. Veya ikinci el S24 FE.
Büyük olması güzel olur Nothing'in tasarımı kötü.S23 FE de kaba bir telefon eğer rahatsızlığınız büyüklük ise. Yani CMF kadar değildir ama çok premium hissiyatlı bir cihaz değil.
İkinci el S22, S21, S20, küçük Oneplus'lar olabilir..
Honor 400 var nispeten küçük CMF 1'e göre.
Tamamdır eyvallah abi.Bütçeniz 20.000 çünkü, 23.000'e çıkıyorsa 0 da alabilirsiniz.