Bütçe
15.000

keyifsizesek

Çalışkan
Merhabalar,

Remote çalışıyorum. Mesai sonrası da bilgisayar başındayım. Günümün 12 saati bilgisayarda geçiyor anlayacağınız. 4 5 senedir Seduna Thunder Pro koltuğunu kullanıyorum ama bir hayli yıprandı ve ilk halindeki konforunda çok uzakta. Uzun saatler kullanımda rahat ettirecek, konforlu, dayanıklı bir ofis koltuğu arayışındayım.

Bütçe olarak 15'lere kadar çıkabilirim bunun için.

Aklıma gelen modeller tabii ki İkea Markus, xDrive Tarsus, xDrive XD-1012, Seduna Evora Premium, Zio Fabric gibi. Mümkün olduğunca özelleştirileibliyor olmasını tercih ediyorum. O yüzden Markus biraz geride kalıyor gibi. Önerilerinizi ve bu koltuklarla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. Bu koltuklardan kullanan varsa yorumları çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Remote çalışıyorum. Mesai sonrası da bilgisayar başındayım. Günümün 12 saati bilgisayarda geçiyor anlayacağınız. 4 5 senedir Seduna Thunder Pro koltuğunu kullanıyorum ama bir hayli yıprandı ve ilk halindeki konforunda çok uzakta. Uzun saatler kullanımda rahat ettirecek, konforlu, dayanıklı bir ofis koltuğu arayışındayım.

Bütçe olarak 15'lere kadar çıkabilirim bunun için.

Aklıma gelen modeller tabii ki İkea Markus, xDrive Tarsus, xDrive XD-1012, Seduna Evora Premium, Zio Fabric gibi. Mümkün olduğunca özelleştirileibliyor olmasını tercih ediyorum. O yüzden Markus biraz geride kalıyor gibi. Önerilerinizi ve bu koltuklarla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. Bu koltuklardan kullanan varsa yorumları çok makbule geçer.
Aşağıda, uzun süreli bilgisayar kullanımı için konforlu ve dayanıklı ofis koltusu önerileri ile birlikte, belirttiğin modeller hakkında kısa bilgiler yer almaktadır:

Önerilen Modeller:​

1. xDrive Tarsus
- Özellikler: Ergonomik tasarım, ayarlanabilir kolçaklar, yüksek sırt desteği.
- Yorumlar: Kullanıcılar rahatlık ve destekten oldukça memnun. Özelleştirilebilirlik sunması da bir artı.

2. xDrive XD-1012
- Özellikler: Tamamıyla ayarlanabilir, sırt desteği ve bel desteği mevcut.
- Yorumlar: Uzun oturumlar için tasarlandığı için konforu yüksek. Tasarımı da şık.

3. Seduna Evora Premium
- Özellikler: Yüksek sırt, bel desteği ve kaliteli kumaş ile kaplama.
- Yorumlar: Kaliteli malzeme, uzun ömürlü kullanım. Genel olarak kullanıcılar memnun.

4. Zio Fabric
- Özellikler: Modern tasarım, rahat oturum, ayarlanabilir bel desteği.
- Yorumlar: Kullanımda konforlu ancak bazı kullanıcılar dayanıklılık açısından endişeli.

5. İkea Markus
- Özellikler: Tasarımı sade ancak fonksiyonel, iyi hava akışı.
- Yorumlar: Rahat ama özelleştirilebilirlik açısından sınırlı; uzun süre kullanımlarda destek yetersizliği hissedilebilir.

Üzerinde Düşünmen Gerekenler:​

• Konfor: Uzun süre oturum için bel ve sırt desteği önemli.
  • Dayanıklılık: Kaliteli malzeme uzun ömürlü kullanım sağlar.
  • Özelleştirilebilirlik: Ayarlanabilir özellikler, konforu artırır.
  • Tasarımlar: Ofisten ev ortamınıza uyum sağlayacak estetik.

Tavsiyeler:​

• Kullanım amacınıza uygun olarak, özellikle xDrive Tarsus ve XD-1012 modelleri uygun görünüyor.
  • Farklı mağazalardan bu modelleri deneyerek oturum konforunu test etmeniz önerilir.
  • İş yerindeki çoğu kullanıcı geri bildirimlerini dikkate alarak seçim yapabilirsiniz.

Uzun müddet rahat kullanabileceğiniz bir koltuğun, sağlığınız için çok önemli olduğunu unutmayın.