Bütçe
15.000 TL
Yakın zamanda benzer fiyata sattım bu kartı şu anki piyasası hiç de fena değil fiyatlar daha çok artmadan alın derim.

AMD tarafında da bu kartlar var bana kalırsa 3080 Ti daha mantıklı ama yine muadillerini atayım dedim.

PG ile aldıktan sonra kargo geldiğinde kapıda video kaydına başlayıp parayı hemen onaylamadan size verilen süre içerisinde (1-3 gün) kartı test edin, bu süre zarfında gerekli testler bitene kadar parayı onaylamayın onaylarsanız para satıcıya gider ve olası bir sorunda iade edemezsiniz, eğer süreyi geçtiyseniz ve onaylamadıysanız para otomatik gider.

Sıfır kartlarda pek yardımcı olamayabilirim ama önerim vatan indirimlerini bekleyip biraz da bütçeyi arttırıp 5060 Ti almanız olacak.

2. el almaya karar verip kartı aldığınızda test yazılımları için de ayrı bir konu açarsanız yardımcı olurlar.

Sıfır alıcaksanız rx 9060xt 16 gb altına inmenizi hiç ama hiç tavsiye etmem. Güzel bir işlemciniz de var rahat besler. Bu aralar 17 bin civarına indiği oluyor taksitle falan alınır.
Benzer fiyatlara 15-16k para verip 5060 8gb falan almaktan kul hakkı gibi kaçının.

Hocam 15 Bin TL'ye 2k kartı yok maalesef. En yakın 16-17k'ya düşürürsen 9060 XT 16 GB ile 2k'da oynayabilirsin ama o da ne kadar 2K'da götürür bilinmez. Belki 2 yıl sonra, belki 3 yıl sonra o da 1080p kartı olur. İkinci elde 6800, 6750 XT vs. bulabilirseniz onlar 2k'da götürecektir. Yanlış hatılamıyorsam; 11-13 bin arasında kaliteli, mining'siz bulabilirsiniz. Bana sorarsanız 2k'ya çok da gerek yok. 1080p'de monitörünüz kaliteliyse; giriş segment 2k monitörü aratmayacaktır. 15.500'e 5060 bulunuyor diye biliyorum. O fiyatlara 5060 bakabilirsiniz 1080p için. Daha ucuza isterseniz; 3060 ti, 6700 XT, 6700 bulabilirsiniz ikinci elde.