15.000 TL'ye tablet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan void16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 545
  • Etiketler Etiketler
    tablet
Bütçe
15.000 TL

void16

Uzman
Merhaba,

Aklımda ders çalışmak, oyun oynamak, video ve film izlemek için tablet almak var. Bütçe olarak kesin bir şey yok 15.000TL civarında bir fiyat var aklımda. Marka takıntım yok. Arkadaşlarımda Honor Tab 10 ve Huawei MatePad 11.5 var. Tablete kalem, kılıf dahil olursa iyi olur. Tablet klavyeli de olur klavyesiz de, klavye benim için çok önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum.

Honor pad V9 Tab H10 Tab S10 FE öneririm.

Honor pad v9 çok güzel bir tablet fakat bazen fiyatı artıyor. Ben bakarken 14k'ydı. Fiyatları takip edin.

Honor pad V9 çok güzel bir tablet fakat bazen fiyatı artıyor. Ben bakarken 14K'ydı. Fiyatları takip edin.

Hocam ben o tableti yarın almayı düşünüyordum. 2 gün önce baktığımda 15.500 TL idi satıştan kaldırıldı. Geri gelir mi sizce beklemeye değer mi? Yoksa beklemeyip Honor pad 10 veya S10femi alayım?

Hocam dün honora mesaj atmıştım tabletle ilgili geri stoklara gelmiş bugün Honor pad V9 alacağım.

Hocam dün honora mesaj atmıştım tabletle ilgili geri stoklara gelmiş bugün Honor pad V9 alacağım.

Tablete kırılmaz ekran almaya gerek var mı sizce?

Son düzenleme:

Tablete kırılmaz ekran almaya gerek var mı sizce?
Evet trendyol'da falan 15'e var. Kırılmaz cam kaliteli parlak olmalı ki izlediğin film kötü durmasın. Ben kendime şart koşmadım fakat aklımda vardı. Takmak daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…