Aklımda ders çalışmak, oyun oynamak, video ve film izlemek için tablet almak var. Bütçe olarak kesin bir şey yok 15.000TL civarında bir fiyat var aklımda. Marka takıntım yok. Arkadaşlarımda Honor Tab 10 ve Huawei MatePad 11.5 var. Tablete kalem, kılıf dahil olursa iyi olur. Tablet klavyeli de olur klavyesiz de, klavye benim için çok önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum.
Aklımda ders çalışmak, oyun oynamak, video ve film izlemek için tablet almak var. Bütçe olarak kesin bir şey yok 15.000TL civarında bir fiyat var aklımda. Marka takıntım yok. Arkadaşlarımda Honor Tab 10 ve Huawei MatePad 11.5 var. Tablete kalem, kılıf dahil olursa iyi olur. Tablet klavyeli de olur klavyesiz de, klavye benim için çok önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam ben o tableti yarın almayı düşünüyordum. 2 gün önce baktığımda 15.500 TL idi satıştan kaldırıldı. Geri gelir mi sizce beklemeye değer mi? Yoksa beklemeyip Honor pad 10 veya S10femi alayım?
Honor cihazların şu anda piyasası dalgalı akakçe'den geçmiş fiyatlar bakabilirsiniz. Ben de magicpad 2'yi düşünüyorum bazen 27k bazen 25k oluyor. Beklerim diyorsanız 1-2 hafta bekleyin. Mesela şu an yine magicpad2 25k olmuş. Bu arada s10fe önermem ekranı kötü ve honor'un hoparlör performansı daha çok etkiler sizi.
Honor cihazların şu anda piyasası dalgalı Akakçe'den geçmiş fiyatlar bakabilirsiniz. Ben de magicpad 2'yi düşünüyorum bazen 27k bazen 25k oluyor. Beklerim diyorsanız 1-2 hafta bekleyin. Mesela şu an yine magicpad2 25k olmuş. Bu arada S10FE önermem ekranı kötü ve Honor'un hoparlör performansı daha çok etkiler sizi.
Evet trendyol'da falan 15'e var. Kırılmaz cam kaliteli parlak olmalı ki izlediğin film kötü durmasın. Ben kendime şart koşmadım fakat aklımda vardı. Takmak daha sağlıklı.
Evet trendyol'da falan 15'e var. Kırılmaz cam kaliteli parlak olmalı ki izlediğin film kötü durmasın. Ben kendime şart koşmadım fakat aklımda vardı. Takmak daha sağlıklı.