Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
Hocam peki siz ne yaptınız ekstradan klavye veya kırılmaz ekran aldınız mı? Bir de tableti nezamandır kullanıyorsunuz?
Attığınız klavye ile fare en çok değerlendirilen ürün olarak gözüküyor, temel işlerde yeterli olur. Camın satıcısı bazen kusurlu ürün göndermiş onun dışında cam kötü durmuyor yorumları da iyi.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam.
Pena
Çalışkan
Ne demek.Hocam peki siz ne yaptınız ekstradan klavye veya kırılmaz ekran aldınız mı? Bir de tableti nezamandır kullanıyorsunuz?
Leviathan
Başarılı
Tableti 1 aydır kullanıyorum ekstra cam satın aldım. G75 Pro olduğu için klavye satın almaya gerek kalmadı ama ucuz bir bluetooth klavye iş görür.Hocam peki siz ne yaptınız ekstradan klavye veya kırılmaz ekran aldınız mı? Bir de tableti nezamandır kullanıyorsunuz?
Telefonunuz nedir? Ekosistem açısından soruyorum.Merhaba,
Aklımda ders çalışmak, oyun oynamak, video ve film izlemek için tablet almak var. Bütçe olarak kesin bir şey yok 15.000TL civarında bir fiyat var aklımda. Marka takıntım yok. Arkadaşlarımda Honor Tab 10 ve Huawei MatePad 11.5 var. Tablete kalem, kılıf dahil olursa iyi olur. Tablet klavyeli de olur klavyesiz de, klavye benim için çok önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum.
Xiaomi 11t.
İlerde Xiaomi alıcaksanız Xiaomi bakın.
Kanka ben seni diğer konularda da gördüm. Sen bence bu ekosistem olayını çok takıyorsun.
Ekosistem olayına gereksiz takanları takmayın. Honor Pad V9 fiyatı yeniden 15 bin küsürlere düşmüşken kaçırmayın.
Ekosistem olayına gereksiz takanları takmayın. Honor pad V9 fiyatı yeniden 15 bin küsurlere düşmüşken kaçırmayın.
Cumartesi aldım hocam. Yanında kırılmaz ekran ve klavye mouse aldım. Hafta sonu eve gidiyim nasıl olduklarını yazacağım.