15.000 TL'ye tablet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan void16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 545
  • Etiketler Etiketler
    tablet
Bütçe
15.000 TL
Kanka ben seni diğer konularda da gördüm. Sen bence bu ekosistem olayını çok takıyorsun.
Ekosistem tabletlerde önemli. İnanın çok kullanışlı. Ona göre de önermek çok daha iyi oluyor. Son zamanlarda abarttım bende farkındayım.

Tableti dünden beri kullanıyorum. İlk izlenimlerime göre tablet çok güzel. Birkaç hafta sonra tablet ve yanında olan klavye mouse için forumda konu açacağım.

Tableti dünden beri kullanıyorum. İlk izlenimlerime göre tablet çok güzel. Birkaç hafta sonra tablet ve yanında olan klavye mouse için forumda konu açacağım.
Hâlâ memnun musunuz hocam? Şu an satışta yok geldiği gibi almayı düşünüyorum.

Satıştan kaldırıp duruyorlar tekrar satışa konulsa alacağım.

Hocam tablet kaç saatte şarj oluyor? @Leviathan,
Valla hocam ben tableti sadece okul ve müzik için kullandığım için 3-4 gün gidiyor sadece aklıma geldiğinde şarj ediyorum hiç bakmıyorum bile şarj etti mi etmedi mi diye. ama 2.5 saatten fazla sürmüyordur diye düşünüyorum ya da en fazla 3 saat falan.

Neredeyse 1 aydır bende çok memnunum. Eğer satışta bu tableti bulamazsan Casper H10pen al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…