Bütçe
15.000 TL
Fiziksel mağaza şartsa ve illaki Snapdragon olsun demiyorsanız bu bütçeye Samsung Galaxy A35'den başka telefon aklıma gelmiyor. Buradaki çoğu kriterinize uymuyor ama bu bütçeye bu kriterlere uyan bir cihaz bulmak imkansız. Özellikle fiziksel mağaza şartı işi zorluyor.
Ayrıca OLED isteği garibime gitti açıkçası, bizim bildiğimizden başka bir OLED'den bahsediyor olabilir misiniz? Zira benim bildiğim OLED ekranlı telefonlar 50.000TL'den başlıyor.

Fiziksel mağaza şart değilse 128GB Samsung A36 alınabilir internetten. Bütçe artıyorsa Honor 200 de olabilir.
MediaTek işlemcili bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Bütçeniz artıyorsa S21 FE 2. nesil var ama şahsen tercih edeceğim bir telefon olmazdı. Çünkü nispeten eski bir telefon, çoğu kullanıcı ısınma sorunundan şikayet ediyor, batarya performansı da pek iyi değil. Snapdragon şartsa alınabilir anca. Bütçe artmıyorsa fiziksel mağazadan Snapdragonlu iyi bir telefon imkansız gibi duruyor evet.
Tabii fiziksel mağaza şartı kalkabiliyorsa A36'da istediğiniz gibi Snapdragon SOC bulunuyor, o iyi bir tercih olur.

Bütçeniz artıyorsa S21 FE 2. nesil var ama şahsen tercih edeceğim bir telefon olmazdı. Çünkü nispeten eski bir telefon, çoğu kullanıcı ısınma sorunundan şikayet ediyor, batarya performansı da pek iyi değil. Snapdragon şartsa alınabilir anca. Bütçe artmıyorsa fiziksel mağazadan Snapdragonlu iyi bir telefon imkansız gibi duruyor evet.
Tabii fiziksel mağaza şartı kalkabiliyorsa A36'da istediğiniz gibi Snapdragon SOC bulunuyor, o iyi bir tercih olur.
O telefona 4500 mAh batarya koymuşlar hocam, almak saçma olur. A36 da 20.000 TL. MediaTek alacağım mecbur. MediaTek içeren bir öneriniz var mı?

O telefona 4500 mAh batarya koymuşlar hocam, almak saçma olur. A36 da 20.000 TL. MediaTek alacağım mecbur. MediaTek içeren bir öneriniz var mı?
Bir bakındım ama MediaTek içeren güzel bir telefon da bulamadım açıkçası. Anladığım kadarıyla Exynos istemiyorsunuz ama bu bütçeye mağazadan alabileceğiniz en iyi telefon A35. Exynos ile ilgili şüpheleriniz varsa Exynos eskiden olduğu gibi kötü değil artık, tercih edilebilir.
Tabii yine de istemiyorsanız bir şey diyemem. Önerebileceğim başka bir telefon yok.

Neden fiziksel mağaza? O şartı kaldırısanız yine bir şeyler çıkar.

@HunteX, Helio G99 çipsetle çıkarsa hayatının hatasını yapar 15 bin lirada...