15.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
15.000 TL

Ruzg

Başarılı
Bu fiyattan fazla çok çıkmak istemiyorum. Günde 2-3 saat Genshin, PUBG gibi oyunları orta seviyede oynatabilecek ve çok ısınmayacak bir telefon istiyorum. Ayrıca şu anki telefonumdaki kameradan (48 MP) daha iyi bir kamerası olsun istiyorum.

En sevmediğim bütçe aralığı. Daha yukarıya çıkamazsak A55 ve Nothing Phone 1 dışında çok da bir seçenek aklıma gelmiyor. S21 FE de bakılabilir.

Nothing 1 olabilir. Ama bu bütçeyi bırakın, söylediğiniz oyunlarda çoğu telefon ısınır özellikle bu bütçelerde. S21 FE almamalısınız.2. el S22 var ama onda da ısınır. Nothing 1 dısında pek secenek göremiyorum. Belki yurt dışı telefon bakabilirsin.

Nothing 1.

Son düzenleyen: Moderatör:
A55 daha mantıklı gibi. S serisinin birkaç nesil öncesi telefonunu almaktansa A55 alıp daha güncel bir model sahibi olabilirsin en azından güncelleme ömrü olarak…

Hocam şu anlık nothing almanızı önermem çünkü şu an Türkiye'de popüler bir marka değil Türkiye de yeni yeni yaygınlaşıyor, ayrıca 2020 de kurulmuş bir marka daha olgun değil ileride yazılım veya güvenlik sorunu çıkarsa sorun yaşayabilirsiniz.

Nothing 1 daha çok oyun odaklı değil mi? Dediğim gibi en fazla 2-3 saat oynayabilirim.

En sevmediğim bütçe aralığı. daha yukarıya çıkamazsak A55 ve nothing Phone 1 dışında çok da bir seçenek aklıma gelmiyor. S21 FE de bakılabilir.

Aslında ithalatçı garantili telefonları da dahil edersek bir tık daha fazlaya çıkabilirim ama biraz zorlar.

Nothing 1 daha çok oyun odaklı değil mi? Dediğim gibi en fazla 2-3 saat oynayabilirim.

Aslında ithalatçı garantili telefonları da dahil edersek bir tık daha fazlaya çıkabilirim ama biraz zorlar.

Nothing 1 hem kamera hem işlemcisi vs daha iyi A35'e göre. Yurt dışı alamıyorsan nothing 1 A36 A55 vs tercih edebilirsin sana kalmış.

Zaten yazılım güncellemesi bitti

Nothing 1 hem kamera hem işlemcisi vs daha iyi A35'e göre. Yurt dışı alamıyorsan nothing 1 A36 A55 vs tercih edebilirsin sana kalmış.

Zaten yazılım güncellemesi bitti

Peki Redmi Note 13 Pro 5G hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir 4500 TL bütçeyi aşıyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…