Bütçe
15.000 TL
S21 FE PUBG vs de çok fena ısınır. Eğer ısınmasını istemiyorsa baştan silecek. Eğer ısınsın diyorsa bence 2.el S22 de alınabilinir.
2.nesil ısınmıyor çok da hocam.

2.el beğenmiyorum maalesef.

Sanırım Samsung A55 ya da Nothing 1 alacağım önceliğim oyunlarda daha az ısınan bir telefon ve kamera olacak
A36’da bakabilirsiniz hocam. A55 bakın derim. Nothing Phone 1 alınması mantıksız. Güncelleme almayacak sonuçta. Güncelleme dert değil derseniz hocam düşünmeyin S21FE alın. Normalde daha iyi diğerlerinden ancak güncellemeden dolayı tavsiye etmemiştim.

S21FE alıcaksanız 2.nesil alın. Yoksa ısınma problemi olur.

Onda bir problem yok çokta.

Diğerlerinden daha iyi.

Son düzenleme:
2.nesil ısınmıyor çok da hocam.

A36'da bakabilirsiniz hocam. A55 bakın derim. Nothing Phone 1 alınması mantıksız. Güncelleme almayacak sonuçta. Güncelleme dert değil derseniz hocam düşünmeyin S21 FE alın. Normalde daha iyi diğerlerinden ancak güncellemeden dolayı tavsiye etmemiştim.

S21 FE alacaksanız 2.nesil alın. Yoksa ısınma problemi olur.

Onda bir problem yok çok da.

S21 FE her iki modeli Exynos ve Snapdragon ısınıyor. Eğer "öncelik" ısınmama ve performans ise güncelleme sorun değilse nothing 1, eğer uzun süreli (+4 yıl) ise A55 A36 bakabilir. Özellikle eğitim indirimiyle A36 alabilirsin. Hem 500TL'ye Buds FE veriyor.

IMG_3204.webp

IMG_3203.webp
IMG_3202.webp

S21 FE her iki modeli Exynos ve Snapdragon ısınıyor. Eğer "öncelik" ısınmama ve performans ise güncelleme sorun değilse nothing 1, eğer uzun süreli (+4 yıl) ise A55 A36 bakabilir. Özellikle eğitim indirimiyle A36 alabilirsin. Hem 500TL'ye Buds FE veriyor.
Performans olarak S21FE daha iyi hocam. Ve güncelleme falan filan derken 2.nesil düzeltildi hocam.

Bazı modellerde eğitim indirimi varken diğer modellerde olmamasının sebebi nedir? Ayrıca A55 ve A36'daki ısınma nothing 1'e göre ne kadar bunu göze alarak düşüneceğim.

Bazı modellerde eğitim indirimi varken diğer modellerde olmamasının sebebi nedir? Ayrıca A55 ve A36'daki ısınma nothing 1'e göre ne kadar bunu göze alarak düşüneceğim.

Şu an yeni a serisinde A56 ve A36 da var. Nothing 1 A36 ya kıyasla kamera ve işlemcide daha iyi ama ikisinde de ısınma sorunları ile çok karşılaşmazsın en azından SD888 kadar ısınmazlar. Uzun süreli kullanacaksan eğitim indirimi ile A36 veya A56 alabilirsin. Buds FE yi kesinlikle al 500 TL'ye geliyor eğitim indirimi ile alacaksan. Adaptör olarak bunu al;

Ayrıca PUBG 60 FPS Genshin Impact'te 50 FPS alıyor a36.
A55 ve A56 da yakın performansları veriyor.
Nothing 1 ise Genshin Impact 60 FPS veriyor onun dısında çok FPS farkı yok.

Son düzenleme:
Epeyden karsılastırma yapmayın. SD 888 kadar sorunlu bir işlemci daha üretmedi Qualcomm. Öyle güncelleme ile ısınma sorunu düzeltilmez.

Birbirleriyle benzer performansları var S21 FE ile A55'in. Isınma ve bataryasından dolayı A55 tercih etmeli.
S21 fe bataryandan değil işlemciyle alakalı ısınması bu mesajı bizzat ondan yazıyorum.
Screenshot_20250517_163202_CPU-Z.webp

Şu an yeni a serisinde A56 ve A36 da var. Nothing 1 A36 ya kıyasla kamera ve işlemcide daha iyi ama ikisinde de ısınma sorunları ile çok karşılaşmazsın en azından SD888 kadar ısınmazlar. Uzun süreli kullanacaksan eğitim indirimi ile A36 veya A56 alabilirsin. Buds FE yi kesinlikle al 500 TL'ye geliyor eğitim indirimi ile alacaksan. Adaptör olarak bunu al;

Ayrıca PUBG 60 FPS Genshin Impact'te 50 FPS alıyor a36.
A55 ve A56 da yakın performansları veriyor.
Nothing 1 ise Genshin Impact 60 FPS veriyor onun dısında çok FPS farkı yok.
Tahminen bir 3.5-4 yıl filan kullanırım bu durumda Nothing 1 mantıklı mı ?