Hocam şu anlık nothing almanızı önermem çünkü şu an Türkiye'de popüler bir marka değil Türkiye de yeni yeni yaygınlaşıyor, ayrıca 2020 de kurulmuş bir marka daha olgun değil ileride yazılım veya güvenlik sorunu çıkarsa sorun yaşayabilirsiniz.
Bu bütçe ile yurtiçi garantili telefonlarda Genshin Impact gibi bir oyunu rahat oynamanız mümkün değil. Yurtdışı Infinix GT 20 Pro, Infinix Note 50 Pro Plus ve Poco X6 Pro gibi cihazlar öneririm.
Bu fiyattan fazla çok çıkmak istemiyorum. Günde 2-3 saat Genshin, PUBG gibi oyunları orta seviyede oynatabilecek ve çok ısınmayacak bir telefon istiyorum. Ayrıca şu anki telefonumdaki kameradan (48 MP) daha iyi bir kamerası olsun istiyorum.
A36 yada A55 bakın. Çok iyi bir kamera isterseniz ama güncelleme desteği bitecek olan S21FE. Hepsinden iyi neredeyse ancak güncelleme desteği bitecek. İşlemci ve kamera S21FE daha üstün. Eğer Custom Rom atabiliyorsanız yada Port Rom o zaman net S21FE.
A36 ya da A55 bakın. Çok iyi bir kamera isterseniz ama güncelleme desteği bitecek olan S21 FE. Hepsinden iyi neredeyse ancak güncelleme desteği bitecek. İşlemci ve kamera S21 FE daha üstün. Eğer Custom ROM atabiliyorsanız ya da port ROM o zaman net S21 FE.
Hayır tavsiye etmem.
Hem aynı bütçeye A56 var. İkinci el tercih ederseniz S24 FE var.
Tavsiyem ikinci el temiz S24 FE alın. Reemi Note 13 Pro alacağınıza.