Bütçe
15.000 TL
Bazı zararlılar maalesef öyle illet ki, kendisini sistem bölüntüsüne kopyalıyor. Hard Reset işlemi sadece kullanıcı (User) bölümünü formatladığı için sistem bölüntüsüne kopyalanan virüsleri silemiyor. Bu durumda Stock ROM atmaktan başka çare kalmıyor.

Gerçi babam zaten öyle fazla uygulama da kullanmıyor. Bir tek banka uygulamaları, WhatsApp, Facebook, e-Devlet falan kullanılacak. Öyle APK kurma gibi işlerle işi olmaz babamın.

O halde GM 26 Pro da olabilir.

Edit: Şimdi Samsung'un yeni One UI sürümleri ile Download Mode'u tamamen devre dışı bıraktığını hatırladım. O halde GM 26 Pro alıyorum, teşekkürler. :)
Download Mode bakım modu açılarak etkinleştirilebilir. Devre dışı değil yani.

General mıobile in yedek parçaları kolay bulunmuyor ondan dolayı A26 öneriyorum.

Hayır, Telpa kendisi sağlıyor.

Ayrıca Türkiye'de üretilen bir cihaza parçası bulunmuyor deyip de A26 al demek nasıl bir mantık :D?

Şimdiden hayırlı olsun hocam, geldiğinde sizden de bi' yorum alırım ek olarak 😇.

Son düzenleme:
Bankacılık uygulamaları kullanılıyor ise güncelleme desteği önemlidir, aldığınız telefon hayırlı olsun o zaman.

Hayır, telpa kendisi sağlıyor.

Ayrıca Türkiye'de üretilen bir cihaza parçası bulunmuyor deyip de A26 al demek nasıl bir mantık :D?

Şimdiden hayırlı olsun hocam, geldiğinde sizden de bi' yorum alırım ek olarak 😇.

Telpa saglıyorda ileride mesela telefonun gaanatisi bitince sıknıtı oluyor dışarıda yaptıramaz tamiri onda dolayı önermiyorum telpada da ayrıca aşırı fazla sikayet var.

Telpa saglıyorda ileride mesela telefonun gaanatisi bitince sıknıtı oluyor dışarıda yaptıramaz tamiri onda dolayı önermiyorum telpada da ayrıca aşırı fazla sikayet var.

Yoo hiç de öyle bir şey olmuyor, şuradaki listeye bak. Ocak 2022'de çıkan GM 22 Pro'ya dahi tamir hizmeti verilmeye devam ediliyor.

Ayrıca konu şikayetse, Samsung Türkiye servisinde de şikayetler mevcut.

Yoo hiç de öyle bir şey olmuyor, şuradaki listeye bak. Ocak 2022'de çıkan GM 22 Pro'ya dahi tamir hizmeti verilmeye devam ediliyor.

Ayrıca konu şikayetse, Samsung Türkiye servisinde de şikayetler mevcut.

Ben onu mu diyorum arkadasım herkes telefonu yetkili servise göndemrek zorunda mı cogu kişi ugrasmak istemiyor telefonncuya verdiğinde veya kendi yapmak istediğinde düzgün parça bulamıyorsun.

Ben onu mu diyorum arkadasım herkes telefonu yetkili servise göndemrek zorunda mı cogu kişi ugrasmak istemiyor telefonncuya verdiğinde veya kendi yapmak istediğinde düzgün parça bulamıyorsun.

Bu nasıl bir mantık böyle? Sen bir telefonun alınıp alınamayacağına mahalle telefoncusunda parça bulunup bulunamamasına göre mi karar veriyorsun?

Buna göre mahalle telefoncusunda orijinal Apple yedek parçası olmadığından, direkt Apple markasının cihazları alınabilir değil?