Bütçe
15.000 TL
A54 gayet güzel bir telefon ve Exynos 1380 fena olmayan bir işlemci. Neden kötü dediniz anlamadım.
İşlemci bu bütçede zayıf kaldığı için dedim hocam. Açarsam; A54'ün biraz ısınması. Gpu'nun Adreno 650'ye göre çok daha düsük bir performansı olması. Güç tüketiminin performansına göre fazla olması nedeniyle dedim.

İşlemci bu bütçede zayıf kaldığı için dedim hocam. Açarsam; A54'ün biraz ısınması. GPU'nun Adreno 650'ye göre çok daha düsük bir performansı olması. Güç tüketiminin performansına göre fazla olması nedeniyle dedim.

A54'ün ısınma sorunu olduğunu ilk defa sizden gördüm, internette biraz araştırma yaptım ve gerçekten bu sorunla karşılaşan insanlar olduğunu gördüm. Ancak, genel hattan bakarsak fena bir çip değil. Kağıt üzerinde gayet güzel özelliklere sahip. Hatta sizlere Technopat'ta İrsuya hocamın bir mesajını göstereyim:

1722974651833.webp

Son düzenleme:
Başlıkta görüyorsunuz. Telefonum geçen hafta arıza verdi, tamircilere sorduğumda yeni telefon fiyatı kadar para istediler. Ben de yeni bir telefon alayım dedim. Önerileri alayım. Oyun oynayan birisiyim aktif olarak. Kamerasının kötü olmamasını isterim. Gündelik işlerimi de halletmesi yeterli. Neleri önerirsiniz?
X6 Pro.