Bütçe
15.000 TL
Aklımda monitör olarak da sayılan Samsung M7 43 inç var, fiyatı da biraz arttığı için 15.000 TL olarak baz alıyorum çünkü bu fiyatlara sanırım alınabilecek en iyi televizyon olarak kullanılabilecek modellerden öneriniz var mıdır? Bütçede aşırı esneklik sağlayamam maalesef üstüne en fazla 4-5 daha eklerim.

Ekstra olarak gözüme Next YE-43GFSG4 modeli de çarptı.

Ben smart monitör M7 43 inçten aşırı memnunum. Öneririm. Ayrıca Next gibi bir marka almaktansa Samsung almayı tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak film - dizi ve futbol maçlarını izlemek için alacağım hocam sizce memnun eder mi?

Hocam aşırı memnun eder. Özellikle Prime Video üzerinden izliyorsanız. Gerçekten 4K deneyimi sunuyor.
1 handikapından bahsetmek istiyorum. IPTV kurulmuyor. Yani ben kuramadım YouTube'da videolar var. Bu sebeple TV+ aldım. Öğrenci evinde ucuz da olsa bir TV olsun diye almıştım yalnız aile evindeki Toshiba TV'den (güncel fiyatı 24000) çok daha iyi görüntü performansı verdi.
Kumanda şarjını 1 kez geldiğinde %70'e kadar şarj etmiştim bir de geçen ay %100'e kadar şarj ettim. Yani 12 ayda 1 kez şarj ettim diyebilirim. Ayrıca şu Smart Things olayı çok iyi.
Kısaca bu bütçede alınabilecek en iyi cihaz. Yanı sıra kurulum için servis beklemeye gerek kalmıyor. Kendin kuruyorsun ve garanti bozulmuyor. Harika.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aşırı memnun eder. Özellikle Prime Video üzerinden izliyorsanız. Gerçekten 4K deneyimi sunuyor.
1 handikapından bahsetmek istiyorum. IPTV kurulmuyor. Yani ben kuramadım YouTube'da videolar var. Bu sebeple TV+ aldım. Öğrenci evinde ucuz da olsa bir TV olsun diye almıştım yalnız aile evindeki Toshiba TV'den (güncel fiyatı 24000) çok daha iyi görüntü performansı verdi.
Kumanda şarjını 1 kez geldiğinde %70'e kadar şarj etmiştim bir de geçen ay %100'e kadar şarj ettim. Yani 12 ayda 1 kez şarj ettim diyebilirim. Ayrıca şu Smart Things olayı çok iyi.
Kısaca bu bütçede alınabilecek en iyi cihaz. Yanı sıra kurulum için servis beklemeye gerek kalmıyor. Kendin kuruyorsun ve garanti bozulmuyor. Harika.
Çok teşekkür ediyorum güzel cevabınız için hocam.

Hocam IPTV için kurulum videolarına baktım ama bulamadım ona nasıl bakabilirim?