Bütçe
15.000 TL
Honor V9 güncelleme desteği belirsiz olduğu için ve dex, stage manager gibi özellikleri olmadığı için eledim. A16 ve m3 air daha yeni cihazlar beni daha uzun götürmezler mi peki ve pil ömürleri daha iyi değil midir ?
iPadler her anlamda Samsung'dan daha önde. Samsung yazılım çeşitliliği bakımından önde olsa da iPad uygulama uyumluluğu ve pil ömrü açısından çok öne geçiyor. Zaten tabletin de amacı bu.

IPad'de de kalemi harici almak gerektiği için çok pahalıya kaçıyor o dezavantajı var.

Telefonun ssamsung hem bu sayede cihazlarınla ekosostem kurabilirsin s9u aldığın için Samsung ekıosistemi güzel oluyor atıyorum Tab S9'dan görüşme yapaıp tableti 2.monitör olarak kulanabilirsin bir de iPad alırsan büyük ihtimal notabality gibi programları para vermen gerekir Samsung'un not uygulaması IPad'e göre daha iyi.

S9'u 12/256 almak çok gerekli mi peki 22k vermek yerine 15 16 civarına 2.el 8/128 alsam üzer mi ileride keşke 12 gb ramli olanı alsaydım der miyim?

S9'u 12/256 almak çok gerekli mi peki 22K vermek yerine 15 16 civarına 2.el 8/128 alsam üzer mi ileride keşke 12 GB RAM'li olanı alsaydım der miyim?

Yani ben 12/256 aldım telefonlarda 128 GB yetmemeye başladı bu cihaz 7 yıl beni rahat götür bence sende yatırımını ona göre yap ama bütçen cıkmazsa alınabilir.

Yani ben 12/256 aldım telefonlarda 128 GB yetmemeye başladı bu cihaz 7 yıl beni rahat götür bence sende yatırımını ona göre yap ama bütçen cıkmazsa alınabilir.

Hafıza konusu önemli değil tablette çok bir şey bulundurmayacağım için en kötü SD kart ile hallederim. Önemli olan ekstra 4 GB RAM ileride çok lazım olur mu?