SafakB

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Aktif olarak XMAX Premium model bir oyuncu koltuğum var ancak çok sorun yaşadım ve 5 yılı rahatsız bir şekilde geçirdim :) Artık düzgün bir bütçeyle sorunsuz bir koltuk almak istiyorum. İşim gereği günde en az 6 saat bilgisayar başındayım sizce hangi marka tercih edilmeli?

Oturduğum yerin çok sert olmamasını istiyorum mevcut koltuktaki ana sorunum bu. 1.78 boy 120 kg'dayım önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Aktif olarak XMAX Premium model bir oyuncu koltuğum var ancak çok sorun yaşadım ve 5 yılı rahatsız bir şekilde geçirdim :) Artık düzgün bir bütçeyle sorunsuz bir koltuk almak istiyorum. İşim gereği günde en az 6 saat bilgisayar başındayım sizce hangi marka tercih edilmeli?

Oturduğum yerin çok sert olmamasını istiyorum mevcut koltuktaki ana sorunum bu. 1.78 boy 120 kg'dayım önerilerinizi bekliyorum.
Hocam herkesin rahatlığı farklı. Ben şahsen bunda bayağı rahat etmiştim. O yüzden ben bu derim. Yoksa birtarafları sıkıştırdığı için uzun vadede ağrıtabiliyor.

Merhaba,

Aktif olarak XMAX premium model bir oyuncu koltuğum var ancak çok sorun yaşadım ve 5 yılı rahatsız bir şekilde geçirdim :) artık düzgün bir bütçeyle sorunsuz bir koltuk almak istiyorum. İşim gereği günde en az 6 saat bilgisayar başındayım sizce hangi marka tercih edilmeli?

Bana kalırsa oyuncu koltukları hikaye 2-3 sene önce xDrive fırtına aldım, 125 kiloydu sanırım taşıdığını iddia ediyordu, boy 190 100 kilo insanım tekerlekleri kırıldı vidaları düştü, uzun süre oturacaksanız önermem, şu tarz ofis koltukları aşırı rahat oluyor öneririm taşınınca Buna benzerleri almayı düşünüyorum. (link örnektir denemedim)