Merhaba, elimdeki telefonu 2021 yılının yazında almıştım, modeli Samsung Galaxy A12. elimdeki telefon artık görevini yerine getiremiyor diyebilirim, internet sayfalarını çok yavaş yüklüyor istediğim birkaç oyunu desteklemiyor ve birkaç önemli internet sitesini açamıyor. Bu yüzden yeni bir telefona geçmek istiyorum (yanında kablolu bir kulaklık da olursa iyi olur), çevremdeki bazı insanlar Redmi Note 13 Pro önerdi, başkası ise "Redmi satın alma" dedi, gerekçe olarak da "performansının iyi olmaması ve çok geçmeden eskimeleri" gösterdi. Bu forumda da pek önerildiğini görmedim, genel olarak Honor 200, A55, S22, S21 FE 5G önerilmiş. Ben hangisini seçmem gerektiğine karar veremedim açıkçası yaptığım karardan pişman olmak istemiyorum çünkü 3 sene daha bu telefonu kullanacağım, pek bilgim yok bu konularda üstüme gelmezseniz sevinirim. Son olarak sanırım Samsung'da öğrenci indirimi var mış hangi modellerde geçerli bilmiyorum ama onunla ilgili de bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Not: İkinci el ürün almayı düşünmüyorum, bence güvenli değil.