Bütçe
15.000-17.000
Maalesef 24 bin TL bütçemi aşıyor, bir tek S24 FE modelinde mi mevcut bu indirim? Genel olarak sosyal medyada dolaşmak için kullanırım ama oynadığım bir iki oyunu da açsa iyi olur. Şarjı hemen bitmesin, günlük ortalama 4 saat kullanıyorum telefonu o kadar idare etse iyi olur. Kamera ve video performansı da kötü olmasa iyi olur, çok kullanmıyorum ama bazen ihtiyacım oluyor. Pek bir beklentim yok yani, sadece pişman hissetmek istemiyorum o kadar.
Samsung sitesindeki bazı cihazlarda indirim var, sisteme girip bakmak lazım.

Bütçende dengeli cihaz ararsan A55 bakabilirsin, iş görür.
Öbür iki seçeneğin S22 ve S21 FE.
İkisinin de işlemcisi verimsiz ama 4 saati rahat çıkarır diye düşünüyorum.

Ben 3-4 senelik ölü batarya ile 4 saat ekran süresi çıkarıyorum karma kullanımda, ordan hesap et.

Geçen gün S22 aldım. Birinci haftada kamerasında leke fark edip servise ücret iadesi için gönderdim. Bir haftalık süre zarfında batarya cidden yıldırdı. 2 senelik Xiaomi 11T ile gün içerisinde WhatsApp, Instagram, Twitter, YouTube, Discord kullanıyorum ve canım sıkılınca YouTube içindeki oyunlardan oynuyorum. Sabah şarjım %100'dü şu an %45. S22 ile oyun oynamadan bile 3. kez şarja taktığım oldu. Bir haftalık optimizasyon tamamlansa belki bir tık iyi olurdu ama ben hiç memnun kalmadım. Cihazı sürekli pil tasarrufu modunda, WiFi bağlı ve 60Hz yenileme hızında kullandığımı da belirteyim.

Samsung sitesindeki bazı cihazlarda indirim var, sisteme girip bakmak lazım.

Bütçende dengeli cihaz ararsan A55 bakabilirsin, iş görür.
Öbür iki seçeneğin S22 ve S21 FE.
İkisinin de işlemcisi verimsiz ama 4 saati rahat çıkarır diye düşünüyorum.

Ben 3-4 senelik ölü batarya ile 4 saat ekran süresi çıkarıyorum karma kullanımda, oradan hesap et.

Şu an S24 FE'ye bakıyorum da öğrenci indirimini nasıl uygulayabileceğimi bulabilirsem belki onu da alabilirim. Net değil ama indirimi yapabilirsem belki.

Konuya yanıt veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, bütçemi biraz arttırıp S24 FE satın aldım.

Dosya Ekleri

• 20241023_164327.webp
    20241023_164327.webp
    247,8 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme: