15-17 bin TL aralığında telefon önerisi

Bütçe
15.000-17.000
Samsung sitesindeki bazı cihazlarda indirim var, sisteme girip bakmak lazım.

Bütçende dengeli cihaz ararsan A55 bakabilirsin, iş görür.
Öbür iki seçeneğin S22 ve S21 FE.
İkisinin de işlemcisi verimsiz ama 4 saati rahat çıkarır diye düşünüyorum.

Ben 3-4 senelik ölü batarya ile 4 saat ekran süresi çıkarıyorum karma kullanımda, ordan hesap et.

Geçen gün S22 aldım. Birinci haftada kamerasında leke fark edip servise ücret iadesi için gönderdim. Bir haftalık süre zarfında batarya cidden yıldırdı. 2 senelik Xiaomi 11T ile gün içerisinde WhatsApp, Instagram, Twitter, YouTube, Discord kullanıyorum ve canım sıkılınca YouTube içindeki oyunlardan oynuyorum. Sabah şarjım %100'dü şu an %45. S22 ile oyun oynamadan bile 3. kez şarja taktığım oldu. Bir haftalık optimizasyon tamamlansa belki bir tık iyi olurdu ama ben hiç memnun kalmadım. Cihazı sürekli pil tasarrufu modunda, WiFi bağlı ve 60Hz yenileme hızında kullandığımı da belirteyim.

Şu an S24 FE'ye bakıyorum da öğrenci indirimini nasıl uygulayabileceğimi bulabilirsem belki onu da alabilirim. Net değil ama indirimi yapabilirsem belki.

Konuya yanıt veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, bütçemi biraz arttırıp S24 FE satın aldım.

Dosya Ekleri

• 20241023_164327.webp
    247,8 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…