DragonSlayer
Yetkin
Merhaba, klavye ve fare bağlanabilecek bir tablet arıyorum. Bütçe 15-20 bin aralığında. Yardımcı olur musunuz?
consumer.huawei.com
consumer.huawei.com
@mete01 ve @SF26 hocalar aşağıda linkini attığım ürün ile 12 X arasında 8K fiyat farkı var. Bu farka değecek midir sizce? Değerse bütçeyi ona göre ayarlayayım. Bir kere alınıp uzun süre kullanılacak sonuçta.
HUAWEI MatePad 11.5 inç Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
HUAWEI MatePad 11,5 inç tablet, HUAWEI M Pencil 2 nesil ve çıkarılabilir klavye ile çalışır SuperHub ve çoklu pencere, göz konforu ve 7700 mAh batarya kapasitesine sahip olup SuperCharge ile hızlı şarj edilebilir HUAWEI Store dan şimdi satın alınconsumer.huawei.com
Merhaba, klavye ve fare bağlanabilecek bir tablet arıyorum. Bütçe 15-20 bin aralığında. Yardımcı olur musunuz?
Huawei'nin ders için notların olduğu uygulamaları da gayet stabil ve akıcı çalışıyor.Bence ders amaçlı Samsung daha iyi çünkü ona uygun özellikler var not uygulamasında. Bir de yapay zeka da var olduğu için derslerinizi daha rahat yapabilirsiniz. Bende S9 FE var ve gayet iyi ders çalışma konusunda.
Huawei'nin ders için notların olduğu uygulamaları da gayet stabil ve akıcı çalışıyor.
Ayrıca panel bakımından da S9 FE'ye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Çözümü çıkar onun dert etme.Panel bakımı daha iyi ama diğer yönlerden S9 FE kullanan biri olarak söylüyorum. Hem de Huawei de şu sıkıntı HarmonyOS Next ile GApps indirilemeyecek.