Bu da her şey dahil isterseniz.

@mete01 ve @SF26 hocalar aşağıda linkini attığım ürün ile 12 X arasında 8K fiyat farkı var. Bu farka değecek midir sizce? Değerse bütçeyi ona göre ayarlayayım. Bir kere alınıp uzun süre kullanılacak sonuçta.

@mete01 ve @SF26 hocalar aşağıda linkini attığım ürün ile 12 X arasında 8K fiyat farkı var. Bu farka değecek midir sizce? Değerse bütçeyi ona göre ayarlayayım. Bir kere alınıp uzun süre kullanılacak sonuçta.

Hocam ne için kullanacağınıza göre değişir ama m pencil 3. nesil, 12 GB RAM, işlemci farkı, batarya açısından bence değer. Ancak sizin işinize bağlı biraz. Örneğin oyun oynanacaksa iPad veya Samsung daha iyi olur, video düzenlenecek de iPad daha iyi olur. Film-dizi izlemek içinse Samsung daha iyi olur. Hepsinden azar azar olup yanı sıra Word'de yazı falan yazılacaksa, ders çalışılacak da Huawei daha iyi olur.

Evet ders çalışılacaksa Huawei daha iyi. Önceden iPad için daha iyi demiştim. Ancak Huawei'de ekran kenarında dosyaları koyulan sekme aşırı iyi olmuş. Ders çalışmak için çok daha kullanışlı.

Bence ders amaçlı Samsung daha iyi çünkü ona uygun özellikler var not uygulamasında. Bir de yapay zeka da var olduğu için derslerinizi daha rahat yapabilirsiniz. Bende S9 FE var ve gayet iyi ders çalışma konusunda.

Merhaba, klavye ve fare bağlanabilecek bir tablet arıyorum. Bütçe 15-20 bin aralığında. Yardımcı olur musunuz?

Bir de bir sorum var şu anki telefonunuzun markası ne ona göre başka marka önerebiliriz. Eğer aynı marka olursa ekosistem oluşur ve çok hızlı iş yapabilirsiniz. Dosya aktarımı, arama gibi. Buraya yazsam uzun sürer.

Bence ders amaçlı Samsung daha iyi çünkü ona uygun özellikler var not uygulamasında. Bir de yapay zeka da var olduğu için derslerinizi daha rahat yapabilirsiniz. Bende S9 FE var ve gayet iyi ders çalışma konusunda.
Huawei'nin ders için notların olduğu uygulamaları da gayet stabil ve akıcı çalışıyor.
Ayrıca panel bakımından da S9 FE'ye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Huawei'nin ders için notların olduğu uygulamaları da gayet stabil ve akıcı çalışıyor.
Ayrıca panel bakımından da S9 FE'ye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Panel bakımı daha iyi ama diğer yönlerden S9 FE kullanan biri olarak söylüyorum. Hem de Huawei de şu sıkıntı HarmonyOS Next ile GApps indirilemeyecek.