15.500 TL'ye 2. el Ryzen 5 5600 & RX 6600 sistem alınır mı?

akazwa

Çalışkan
Sarı sitede bu sistemi gördüm alınır mı? (elden)

• İşlemci: Ryzen 5 5600
  • Ekran kartı: Sapphire RX 6600 Pulse 8 GB
  • Anakart: Gigabyte A520M K V2
  • RAM: G.Skill Ripjaws V 2x8 GB
  • SSD: Adata Legend 800 500GB
  • Kasa: Rampage Victory Mid Tower + 600W 80+ Bronze PSU

PSU değiştiririm Rampage kötü biliyorum

Belirtmeyi unutmuşum çoğunlukla
Valorant, Fortnite, Minecraft gibi oyunları oynayacağım

Ama aklımda bazı şüpheler var bir videoda 200-220 FPS alırken başka bir videoda 400-500 FPS alıyor aynı sisteme sahip biri yorum yaparsa çok müteşekkir olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rx-6600-32gb-ram-plus-hediye-1250159303/detay bu ilandaki ürünlerin çoğu daha iyi ve hem 32 GB hem de yanında 60Hz eski bir monitör veriliyor tek kötü yanı ise kule tipi bulunmaması.
Kule tipini de tavsiyem yanındaki verilen monitörü almayıp 630TL'ye kule tipi alınabilir ya da monitörü satıp da alınabilir ama tavsiyem satmayıp biriktirilip de alınabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-masaustu-dark-freezer-x120-1249254042/detay almanızı öneririm uzun süre kullandım kışın 60 üstü görmemiştim bu aylarda ise yükte 70-75 arası değişecektir.
Kısaca Param Güvende ile rahatça alabilirsiniz ürünüz aldıktan sonra para satıcıya gitmiyor ve ürün geldiği zaman aynı gün içinde ürünleri deneyebilirsiniz, eğer sorun çıkarsa da aynı gün içinde iade edebiliyorsunuz, ürün geldiği zaman onaylayabileceğiniz ve reddedebileceğinizi unutmayın eğer reddederseniz iade başlar eğer onaylarsanız da ürünü kabul etmiş olursunuz ve bunu 1 gün içinde belirtmek için süreniz bulunuyor.
Not: Sonradan görmüşüm arka egzoz fan bozukmuş ama hala alınır.

Son düzenleme:
Doğru diyorsun ama babam param güvende olmaz dedi ne alaka bilemedim. Elden alabilirim tek seçenek olarak ram de 32 olmayı versin zaten ddr4

Doğru diyorsun ama babam Param Güvende olmaz dedi ne alaka bilemedim. Elden alabilirim tek seçenek olarak RAM de 32 olmayı versin zaten DDR4.

DDR4 olmasının 32 GB ile bir etkisi yok, eğer yapacak bir şey yok ise sistemi alın ancak kule tipi soğutucu ve güç kaynağını unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param güvende ile daha güvenli senin için. Eğer adam sana sorunlu bir sistem satıp kaybolursa ortalıktan Türkiye burası bulamazsın ve dava açsan da sistemden daha fazla tutar dava açmanız. Param güvende ile sıkıntı çıkarsa geri iade edebilme hakkın var ne olursa olsun. Alıcının yanında oluyor sahibinden.com param güvende ile.

Doğru diyorsun ama babam param güvende olmaz dedi ne alaka bilemedim. Elden alabilirim tek seçenek olarak ram de 32 olmayı versin zaten ddr4
Hocam eğer yakınsanız satıcıyla konuşun elden alın. Ama üstteki arkadaş dediği gibi param güvende daha güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…