3507Enes 117
Bilgin
- Makaleler
- 1
Esenlikler,
Masaüstü sistemimi ve tüm çevre birimlerimi komple "Full Set" olarak satmayı planlıyorum. Piyasa koşullarına göre parçaları ölü fiyatına vermeden, yazmam gereken en mantıklı ve gerçekçi ilan fiyatını belirlemek adına sizlerin görüşünü almak istedim.
Sistem donanımı ve ekipman detayları şu şekildedir:
Kasa ve Donanım Bileşenleri:
Seti parçalamadan tek bir alıcıya toplu olarak teslim etmek istiyorum. Piyasa şartlarına göre sizce bu setin toplu satışta ederi nedir?
Değerli yorumlarınız ve fiyat tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Masaüstü sistemimi ve tüm çevre birimlerimi komple "Full Set" olarak satmayı planlıyorum. Piyasa koşullarına göre parçaları ölü fiyatına vermeden, yazmam gereken en mantıklı ve gerçekçi ilan fiyatını belirlemek adına sizlerin görüşünü almak istedim.
Sistem donanımı ve ekipman detayları şu şekildedir:
Kasa ve Donanım Bileşenleri:
- İşlemci (CPU): Intel Core i5-11400F (6 Çekirdek / 12 İzlek)
- İşlemci Soğutucu: Segotep FZ6 Pro White (Kule Tipi)
- Anakart: ASUS Prime H510M-K (LGA 1200 / DDR4)
- Ekran Kartı (GPU): ASUS Dual Radeon RX 6600 8GB GDDR6
- Bellek (RAM): 32 GB (2x16 GB) Apacer Panther Black-Gold DDR4 3200 MHz CL16
- Depolama: Rexdragon 512 GB SATA SSD + Goodram CX400 256 GB SATA SSD (Toplam 768 GB)
- Kasa & Güç Kaynağı: Vento VG15FE RGB Fanlı ATX Kasa & Dahili FSP 700W 80+ PSU
- Monitör: Samsung Essential S3 ( 24 inç / 120 Hz / 5 ms / FHD IPS Panel)
- Klavye: Aula F65 Mekanik Klavye
- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2C
- Kulaklık: Havit Gamenote H2040D
- Fare: Lenovo M210 Optik Mouse
- Mousepad: Klasse Pro Dikişli Kenar Oyuncu Mouse Pad (White Map Lines)
- Kutu & Garanti: Tüm parçaların ve ekipmanların kutuları muhafaza edilmiştir. Parçaların ve ekipmanların bazılarının garantisi devam etmektedir.
- Sıcaklık Değerleri: OCCT ağır stres testinde tepe sıcaklığı 75°C'yi geçmemektedir.
- Bakım: Termal macun yenilemesi ve detaylı iç temizliği yakın zamanda (30 Mart 2026) yapılmıştır.
Seti parçalamadan tek bir alıcıya toplu olarak teslim etmek istiyorum. Piyasa şartlarına göre sizce bu setin toplu satışta ederi nedir?
Değerli yorumlarınız ve fiyat tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.