Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
15 aylık kısır ve erkek bir kedim var. Normalde Felicia somonlu mama veriyorum ama içeriğinin pek iyi olmadığını (işlenmiş protein vs.) duydum. Bu yüzden farklı bir mama arayışındayım. N&D markasını çok duydum. Aranızda bu mamayı kullanan varsa önerir mi? Neli olanını almalıyım bir de? Yoksa hiç mama değişikliği yapmadan Felicia kullanmaya devam etmeli miyim?

Yaş mama olarak da Felicia kullanıyorum ama bazen kedim yarım bırakıyor yaş mamasını. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum (marka önerisi vb.) Teşekkürler.

Benım 8 yasımdakı kedıme Pro plan ve hills verıyorum. Yas mamayı sureklı verme.
Hocam yaş mama muhabbetinde herkes farklı bir şey söylüyor. İki farklı veterinere sordum mesela biri 2 günde 1 paket ver diyor diğeri verme. Anlamadım ne yapmam gerektiğini. Normalde çok su içmez kedim bu yüzden vermem gerektiğini düşünüyorum sıklıkla.

Benım 8 yasımdakı kedıme Pro plan ve hills verıyorum. Yas mamayı sureklı verme.
Benım önerim hills olacaktır.

Hocam yaş mama muhabbetinde herkes farklı bir şey söylüyor. İki farklı veterinere sordum mesela biri ver diyor diğeri verme. Anlamadım ne yapmam gerektiğini. Normalde çok su içmez kedim bu yüzden vermem gerektiğini düşünüyorum.

Yaş mama hemen kılo aldırır.

Benım önerim hills olacaktır.

Yaş mama hemen kılo aldırır.
Su pınarları var alıp deneyebılırsın.

Kilolu olacağına zayıf olsun daha ıyı.
Benım kedım 11 kılo idi bu yıl 9 a dustu.

Benım kedım 11 kılo idi bu yıl 9 a dustu.
Sureklı besleme yani acıkınca yesin.

Benım kedım 11 kılo idi bu yıl 9'a dustu.

Sureklı besleme yani acıkınca yesin.

Nasıl su içirecegını bılemıyorum benım kedı hep musluktan ıcmeyı seviyor mesela.