15 bin TL 40-43 inç televizyon önerisi

Bütçe
15 bin TL

Simulakr

Çalışkan
Merhaba. 8 M.2 odaya futbol, film, dizi ve bilgisayarı bağlayıp hikaye temalı oyun oynamak için hangi marka model televizyonları önerirsiniz?

Uydu alıcılı mı?

Bu monitörü araştırdım fakat kullanıcı yorumlarının birçoğunda ghosting ve bulutlanma problemi olduğunu belirtmişler. Ve ışık bol ortamda parlama yaptığını söylemişler. Bir de dahili uydu alıcısının olmaması benim açımdan problem.

Samsung eğitim indirimiyle 50 inç DU7000 model televizyonu 18.500 TL'ye veriyor. Bütçeniz çıkabiliyorsa çok araştırmanıza gerek yok.

Yeni modellerde çözüldü diye biliyorum onu. Denemek için Amazon'dan alıp iade edebilirsin. Philips ambilight memnuniyet oranı fazla, attığım ilk TV'ye göz atabilirsin ama ben de pek bilmiyor o TV'yi, markaya güvenerek önerdim.

Samsung eğitim indirimiyle 50 inç DU7000 model televizyonu 18.500 TL'ye veriyor. Bütçeniz çıkabiliyorsa çok araştırmanıza gerek yok.
Ne zamana kadar gecerli?

Ne zamana kadar gecerli?
Bir sınırı yok, herhangi bir öğrenci belgesi yeterli üniversite şart değil. Daha yeni Q70D 55 aldık 33 bin TL'ye. 50 inç Q60D'de çok avantajlı 24.500 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…