Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15000
Normalde A35 almayı düşünüyordum ama yurt dışı cihazlara baktığım zaman POCO X6 Pro X7 Pro'lar 11-12 bin TL civarlarında. PUBG, pes gibi oyunlar oynuyorum. Kamerayla pek işim yok sizce hangi telefon alınır?
S21 FE ya da A35.
S21 FE güncelleme de kötü diğer her şeyde iyi.
A35'de güncelleme kısmında iyi.
The Destroyer
Başarılı
Nothing Phone (1) (256 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
![]()
Nothing Phone (1) (256 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Güncelleme desteği bitiyor tavsiye etmem son senesi.
yoten
Uzman
Güncelleme desteği bitiyor tavsiye etmem son senesi.
POCO X6 Pro X7 Pro'lar nasıl?
Onlar da iyidir yurt dışı alacaksanız tavsiye verebilirim Samsung konusunda falan. Xiaomi'nin en son yazılımı kötüydü.
Son düzenleyen: Moderatör:
yoten
Uzman
Onlar da iyidir yurt dışı alacaksanız tavsiye verebilirim Samsung konusunda falan. Xiaomi'nin en son yazılımı kötüydü.
Samsung cihazlar yurt dışı çok fazla yok hocam.
xiaomi, infinix felan var.
dalmatianpelican
Yetkin
Oyun agirlikliysa poco alabilirsin.Normalde A35 almayı düşünüyordum ama yurt dışı cihazlara baktığım zaman POCO X6 Pro X7 Pro'lar 11-12 bin TL civarlarında. PUBG, pes gibi oyunlar oynuyorum. Kamerayla pek işim yok sizce hangi telefon alınır?
- Makaleler
- 23
A35'in kamera sensoru kucuk bence. Nothing Phone (1) en azindan daha buyuk kamera sensorune sahip diye biliyorum.S21 FE ya da A35.
S21 FE güncelleme de kötü diğer her şeyde iyi.
A35'de güncelleme kısmında iyi.
yoten
Uzman
Infinix GT 20 Pro mu? POCO mu? Bir de X6 Pro ile X7 Pro arasinda çok fark var mı?