Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.595 Çözümler 8 Beğeniler 2.463 Yer Kaer Morhen 2 Temmuz 2024 #1 15 dolara kadar bir oyun alabilirim indie oyun sevmem, ne alabilirim? Oyun kütüphanem. Steam Community :: Ehwenischer Damn your ugly!ːGeraltː steamcommunity.com
15 dolara kadar bir oyun alabilirim indie oyun sevmem, ne alabilirim? Oyun kütüphanem. Steam Community :: Ehwenischer Damn your ugly!ːGeraltː steamcommunity.com
0emiray Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 460 Çözümler 7 Beğeniler 365 2 Temmuz 2024 #2 Save 73% on Monster Hunter World: Iceborne Master Edition on Steam store.steampowered.com
BURUH THE GREAT Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 112 2 Temmuz 2024 #3 Beyond: Two Souls önerebilirim. Nedense link bıraktığımda sıkıntı oldu fakat arattığınızda çıkacaktır zaten.
Beyond: Two Souls önerebilirim. Nedense link bıraktığımda sıkıntı oldu fakat arattığınızda çıkacaktır zaten.
KS KS Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.595 Çözümler 8 Beğeniler 2.463 Yer Kaer Morhen 2 Temmuz 2024 #4 0emiray dedi: Save 73% on Monster Hunter World: Iceborne Master Edition on Steam store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Bu oyun nasıldır hocam?
0emiray dedi: Save 73% on Monster Hunter World: Iceborne Master Edition on Steam store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Bu oyun nasıldır hocam?
0emiray Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 460 Çözümler 7 Beğeniler 365 2 Temmuz 2024 #5 Ehwenisher dedi: Bu oyun nasıldır hocam? Genişletmek için tıkla... Uzun soluklu kasmalı avlanmalı. Türe ilgin varsa çok beğenirsin. Ayrıca Indie sevmiyorum demişsin ama yine de Factorio'ya bak, belki ilgini çekebilir.
Ehwenisher dedi: Bu oyun nasıldır hocam? Genişletmek için tıkla... Uzun soluklu kasmalı avlanmalı. Türe ilgin varsa çok beğenirsin. Ayrıca Indie sevmiyorum demişsin ama yine de Factorio'ya bak, belki ilgini çekebilir.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 2 Temmuz 2024 #6
Ashloth Başarılı Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 158 Beğeniler 74 2 Temmuz 2024 #7 Kesinlikle öneririm. (Linkte ultimate çıkmış galiba RELOADED versiyonu için söylüyorum.
KS KS Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.595 Çözümler 8 Beğeniler 2.463 Yer Kaer Morhen 3 Temmuz 2024 #8 0emiray dedi: Uzun soluklu kasmalı avlanmalı. Türe ilgin varsa çok beğenirsin. Ayrıca ındie sevmiyorum demişsin ama yine de Factorio'ya bak, belki ilgini çekebilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam artık uzun soluklu oyunları pek oynayamıyorum, Ama bir sonraki indirimde kesinlikle alacağım Ashloth dedi: Kesinlikle öneririm. (linkte Ultimate çıkmış galiba Reloaded versiyonu için söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Başta ilgimi çekmemişti ama sanırım bunu alabilirim.
0emiray dedi: Uzun soluklu kasmalı avlanmalı. Türe ilgin varsa çok beğenirsin. Ayrıca ındie sevmiyorum demişsin ama yine de Factorio'ya bak, belki ilgini çekebilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam artık uzun soluklu oyunları pek oynayamıyorum, Ama bir sonraki indirimde kesinlikle alacağım Ashloth dedi: Kesinlikle öneririm. (linkte Ultimate çıkmış galiba Reloaded versiyonu için söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Başta ilgimi çekmemişti ama sanırım bunu alabilirim.