RapidLemming955 54
Üstün
Hitman Absolution?Var ama oynamadım hocam. Denedim 1-2 kere. FPS pek bana göre değil ya. Ama tabii ki yine deneyeceğim.
1.04 dolar
6 saat
Hitman Absolution?Var ama oynamadım hocam. Denedim 1-2 kere. FPS pek bana göre değil ya. Ama tabii ki yine deneyeceğim.
Bir kere deneyip iade ettim. Hiç sarmadı. Ama siz dediniz diye 1 dolara alırım sıfır çekmiş olmayın.
Yok. İnat ettim bulacağım.Bir kere deneyip iade ettim. Hiç sarmadı. Ama siz dediniz diye 1 dolara alırım sıfır çekmiş olmayın.![]()
Daha çok ne tür istersiniz?Bir kere deneyip iade ettim. Hiç sarmadı. Ama siz dediniz diye 1 dolara alırım sıfır çekmiş olmayın.![]()
Çok pahalı hocam ve korku oyunları oynayamıyorum.
İlk oyun var ama daha başlamadım hocam. İlkşni bitirmeden ikincisini de almak istemiyorum.
Daha çok ne tür oyun istersiniz?Çok pahalı hocam ve korku oyunları oynayamıyorum.
İlk oyun var ama daha başlamadım hocam. İlkşni bitirmeden ikincisini de almak istemiyorum.
Hikayeli hocam. Hikayesiyle sürüklenmek istiyorum. Mafia 1, Mafia 4, GoW, TLOU falan gibi. Kalite olarak tabii ki o kadar kaliteli olmasa da olur. Uncharted 4 diyeceksiniz ona da yeni başladım.
Adam artık önden biliyor önerileri.Hikayeli hocam. Hikayesiyle sürüklenmek istiyorum. Mafia 1, Mafia 4, GoW, TLOU falan gibi. Kalite olarak tabii ki o kadar kaliteli olmasa da olur. Uncharted 4 diyeceksiniz ona da yeni başladım.
Control alacağım hocam. DE dediğiniz ne?
Disco Elysium. Eğer isterseniz ikisinin bundle var 18 dolara.RPG de olur. Aksiyon RPG veya CRPG. Ama CRPG olarak Divinity ve Pathfinder var onları oynarım önce.
Control alacağım hocam. DE dediğiniz ne?