Bütçe
300 TL
Makaleler
5
Selamlar,

Eve 1000 Mbps internet gelebilir. Önerileri ona göre yaparsanız sevinirim. Şu anki internetim 60 Mbps. Slink marka düşünüyorum, sizce almalı mıyım? Başka öneriniz var mı?

Markayı bilmiyorum. Gerçekten CAT 6 olan bir kablo işimi görecektir zaten. Siz kullandınız mı hiç?

Bir üstteki ürün daha kaliteli gibi duruyor.

Cat 6 ftp veya utf alabilirsin 15 m kablo 10000mbps bile veri taşır değil 1000
Öneriniz var mı peki?

Ben bu markayı iki kez kullandım ve ikisinde de internet kesintisine sebep oldu. Bütçe varsa KabelDirekt markasını alsın. Klipsi sorunlu olduğu için bozuluyor. VegGieg ise yeni bir marka henüz yorumları oturmamış. Ek olarak UGreen ve KabelDirekt'ten çok daha ince yapıya sahip DERKAB markası.

Ben bu markayı iki kez kullandım ve ikisinde de internet kesintisine sebep oldu. Bütçe varsa KabelDirekt markasını alsın. Klipsi sorunlu olduğu için bozuluyor. VegGieg ise yeni bir marka henüz yorumları oturmamış. Ek olarak UGreen ve KabelDirekt'ten çok daha ince yapıya sahip DERKAB markası.
Şu anki kablom UGreen CAT7. Oldukça da memnunum, bu tür ürünlerde UGreen ve KabelDirekt çok başarılı. Arkadaşın bütçesi biraz daha fazla olsa UGreen veya KabelDirekt zaten önerirdim, önerirdik.

Televizyonda kullanılacak o yüzden kalitesi pek önemli değil. hızı versin, kesinti yapmasın yeterli benim için. @sawyerford Slink hakkında ne düşünüyorsunuz?

Klipsi sorunlu olduğu için bozuluyor.
1752775016499.webp

Aynısını sizinkine de diyen olmuş hocam. Bu bütçedeki her ürün hemen hemen aynı sorunlara sahip gibi.