15 metre internet kablosu önerisi

Bütçe
300 TL
Şu anki kablom UGreen CAT7. Oldukça da memnunum, bu tür ürünlerde UGreen ve KabelDirekt çok başarılı. Arkadaşın bütçesi biraz daha fazla olsa UGreen veya KabelDirekt zaten önerirdim, önerirdik.
Bilgisayar için alacak olsaydım dikkat ederdim ancak televizyon için alıyorum. Bahsettiğiniz kablolar ne kadar?

Markayı bilmiyorum. Gerçekten CAT 6 olan bir kablo işimi görecektir zaten. Siz kullandınız mı hiç?

Bir üstteki ürün daha kaliteli gibi duruyor.

Öneriniz var mı peki?
Dostum x bir elektrikçiden cat 6 kablo istediğin uzunlukta ucuza yaptırtabilirsin.

Bugün bu ürünün 20 metresini teslim aldım, az önce taktım mükemmel hızlı şekilde çalışıyor, bunu tavsiye ederim kesinlikle.
Peki hızda bir kayıp var mı?

Dostum x bir elektrikçiden cat 6 kablo istediğin uzunlukta ucuza yaptırtabilirsin.
Elektrikçiden kablolar aldım. Sahte CAT 6 çıktı hep. Kayıplar, ping sorunları yaşadım.

Son düzenleme:
Önceki kablonuz neydi peki?
Hepsiburadadan markasını hatırlamadığım bir kablo almıştım. Alın deneyin bunu beğenmezseniz 30 gün amazon iade alıyor paketi de çıtçıtlı yırtmadan açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…